ASUS ROG STRIX Vega 64 sistem önerisi

Stokların düzlemesini bekleyin o fiyata 3060 Ti bulunur. İşlemci fiyatını söylemsiniz o fiyata Ryzen 5 5600X bulunur. 16 GB RAM yeterlidir PSU 650W alın kasa sağlam seçin. 1TB SSD Samsung yeterlidir.

Stokların düzlemesini bekleyin o fiyata 3060 Ti bulunur. İşlemci fiyatını söylemsiniz o fiyata Ryzen 5 5600X bulunur. 16 GB RAM yeterlidir PSU 650W alın kasa sağlam seçin. 1TB SSD Samsung yeterlidir.
ekran kartım ve anakartım mevcut ryzen kullanamam anakart intel

işlemci çok pahalı kaçıyor ve 2tb m2de
İşlemci 2-3 k arası m2 1k geçmesin ram 1 k geçmesi kasa ve power 2 k geçmesin daha monitör almak gerekiyor

tamam o zaman ram okey saolasın
i7 10700k
Crucial 16GB RGB RAM
1TB Samsung SATA SSD
FSP Hydro K 750W
Fractal Design Focus G/Corsair Airflow
Adam 10 saattir anakartım var diyor.

Bütçenizi zorlayabilir misiniz? Zorlarsanız R5 5600X yerine 5900X çok büyük fark yaratacaktır.

Görüntü ve kalite;
Fiyat Performans;

PSU olarak stoklar olsa XPG Core Reactor 750W önerecektim fakat sadece 650W kalmış, 750W olan 650W ile aynı fiyatta idi eskiden, 650W'ı öneresim gelmedi.

4000D için sıvı soğutma almayacaksanız harici olarak fan almanızı öneririm, fan almam derseniz bu kasa daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…