ASUS ROG STRIX X670E-E EXPO proffilerindeki sounlar ne zaman düzelecek?

stagemaster

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast RGB 32GB 6000MHz DDR5
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 pro
Ekran kartı
ROG Strix GeForce RTX 4070Ti 12GB GDDR6X OC Editio
Anakart
ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI
İşlemci
AMD Ryzen 9 7950X
Merhaba, hazır fuar varken @Recep Baltaş ve @Ali Güngör ASUS'a EXPO profillerindeki sorunu sorsa ne zaman düzelir? Kullanıcılar ne yapmalı? BIOS zamanını düşürmek için Memory contexi Auto'dan aktife almanın bizi hangi zarara sebep olabileceği vb. sorularımızı hem sormak hem de çözüm yolları için ayrı konular yerine 1 konuda buluşsak, hatta yeni platform için hangi ayarları yapmamız gerektiği gibi konularda bir video alsak çok mu şey istemiş oluruz?

Merhaba evet kontrol ettim tabi uyumlu sıkıntı yok. Ramlerim de expo profilini destekliyordu ama şöyle bir şey yaptım 4*8gb kullanıyordum onu 2*16 ya çevirdim. Çünkü 2*8 de ramlar exposuz 4500 çalışırken 4*8 de 3500 çalışıyordu. Sonra başka bir forumda arkadaş amdnin 4 lude sıkıntılı olduğuna dair bir inceleme göndermişti. Tabi bunu yapmadan önce exposuz bir sekilde oyunu bitirip kaldırmıştım :) şimdi sadece cs oynadığım için expo da sorun çıkmıyor önceki kurulumda da çıkmiyordu da cod u tekrar yükleyip deneyeceğim. Zaten güzel oyundu bir daha oynarım:)

Merhaba evet kontrol ettim tabi uyumlu sıkıntı yok. Ramlerim de expo profilini destekliyordu ama şöyle bir şey yaptım 4*8gb kullanıyordum onu 2*16 ya çevirdim. Çünkü 2*8 de ramlar exposuz 4500 çalışırken 4*8 de 3500 çalışıyordu. Sonra başka bir forumda arkadaş amdnin 4 lude sıkıntılı olduğuna dair bir inceleme göndermişti. Tabi bunu yapmadan önce exposuz bir sekilde oyunu bitirip kaldırmıştım :) şimdi sadece cs oynadığım için expo da sorun çıkmıyor önceki kurulumda da çıkmiyordu da cod u tekrar yükleyip deneyeceğim. Zaten güzel oyundu bir daha oynarım:)
Yani RAM'iniz bu mu ?

Kontrol ettim diyorsunuz da nasıl ettiniz, eğer RAM'iniz buysa anakart test listesinde o RAM yok.
Screenshot_1.jpg

Yani RAM'iniz bu mu ?

Kontrol ettim diyorsunuz da nasıl ettiniz, eğer RAM'iniz buysa anakart test listesinde o RAM yok.
Eki Görüntüle 1850966
Malesef sizde asusun dandik sayfasına göre yorumladınız o sayfada ara butonunun arkasında ne halt dönüyor bilmiyorum ama sadece marka seçerek görülebilir KF560C36BBEAK2-32

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230707_154334_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230707_154334_Samsung Internet.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 44
Malesef sizde asusun dandik sayfasına göre yorumladınız o sayfada ara butonunun arkasında ne halt dönüyor bilmiyorum ama sadece marka seçerek görülebilir KF560C36BBEAK2-32
Aynen ya arama barı yanılttı. Kusura bakma ne olur. Benzer bir anakartı alt modelini B650E-F ben de kullanıyorum. RAM'ler de Kingston EXPO profillerine bir sorun yaşamıyorum. Üzücü sorun yaşaman.

Aynen ya arama barı yanılttı. Kusura bakma ne olur. Benzer bir anakartı alt modelini B650E-F ben de kullanıyorum. RAM'ler de Kingston EXPO profillerine bir sorun yaşamıyorum. Üzücü sorun yaşaman.
Est. ne kusuru enteresan bir durum ilk ram diziliminde aidata 64 te stres testinde 2dk sonlandiriyordu hata da bu dizilimde yanılmıyorsam 30 küsürde yaptı. Ama şimdi üşenmiyorum ve codu bir daha oynamak için yüklüyorum:)) zaten 4k oynamasıda ayrı bir keyifti :) haberdar ederim mutlaka

Oyunu tekrar yükledim 3 gün oynadım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunu dile getirdiğim zaman ile şimdi arasındaki fark 4*8 ram yerine 2*16 , 980 pro yerine 990 pro , 4070ti oc içerisinde gelen psu aparatı yerine asustan kampanya kapsamında istediğim 600w tek parça (ekran kartına 1 psu ya 2 giriş ) kablo kullanmaya başladım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı