M muratekc Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #31 Furkanizmya dedi: Hocam merhaba ben bu monıtoru almak istiyorum nasıl memnun musun? Genişletmek için tıkla... Değişim oldu benim monitör şuanlık memnunum alınabilir bence.
Furkanizmya dedi: Hocam merhaba ben bu monıtoru almak istiyorum nasıl memnun musun? Genişletmek için tıkla... Değişim oldu benim monitör şuanlık memnunum alınabilir bence.
F Furkanizmya Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #32 muratekc dedi: Değişim oldu benim monitör şu anlık memnunum alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bunu araştırdım biraz kronik model diyorlar onun yerine VG259QM alsam olur mu 280 Hz IPS.
muratekc dedi: Değişim oldu benim monitör şu anlık memnunum alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bunu araştırdım biraz kronik model diyorlar onun yerine VG259QM alsam olur mu 280 Hz IPS.
M muratekc Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #33 Furkanizmya dedi: Bunu araştırdım biraz kronik model diyorlar onun yerine VG259QM alsam olur mu 280 Hz IPS. Genişletmek için tıkla... Ben pek araştırma yapmadan aldım. Kronik olan neymiş bilgi verebilir misiniz? İlk aldığımda ışık sızması fazlaydı değişim yaptırdım şu an memnunum.
Furkanizmya dedi: Bunu araştırdım biraz kronik model diyorlar onun yerine VG259QM alsam olur mu 280 Hz IPS. Genişletmek için tıkla... Ben pek araştırma yapmadan aldım. Kronik olan neymiş bilgi verebilir misiniz? İlk aldığımda ışık sızması fazlaydı değişim yaptırdım şu an memnunum.