ASUS ROG Strix XG259QN vs ASUS ROG Strix XG259QNS

tunc076

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce ASUS ROG Strix XG259QN model monitörü kullanmıştım ve çok memnundum. Şimdi yine almayı düşünüyorum, ancak bu monitörün yeni bir versiyonu çıkmış . Her şey aynı gibi duruyor, ancak fiyatı daha uygun yeni modelin. Aradaki farkı anlamadım. Acaba tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi?

Eski model: ASUS ROG Strix XG259QN

Yeni model: ASUS ROG Strix XG259QNS

Teşekkürler!

Adaptive Sync ve FreeSync Premium dışında pek fark göremedim bunun için bu fiyat farkı vermeye değermi​

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce ASUS ROG Strix XG259QN model monitörü kullanmıştım ve çok memnundum. Şimdi yine almayı düşünüyorum, ancak bu monitörün yeni bir versiyonu çıkmış . Her şey aynı gibi duruyor, ancak fiyatı daha uygun yeni modelin. Aradaki farkı anlamadım. Acaba tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi?

Eski model: ASUS ROG Strix XG259QN

Yeni model: ASUS ROG Strix XG259QNS

Teşekkürler!

Adaptive Sync ve FreeSync Premium dışında pek fark göremedim bunun için bu fiyat farkı vermeye değermi​

Değmez.

tamam teşekkürler. acaba panelleri aynımı bir fark var mı onu nasıl öğrenebilirim
Bir fark olduğunu düşünmüyorum.

ASUS ROG Strix XG259QN ve XG259QNS Monitörlerinin Karşılaştırması​

ASUS ROG Strix XG259QN​

• Ekran: 24.5" IPS panel, 1920x1080 çözünürlük.
  • Yenileme Hızı: 380Hz.
  • Tepki Süresi: 1ms (GTG), 0.3ms (minimum).
  • Parlaklık: 400 nit (tipik ve HDR zirvesi).
  • Renk Gamı: %110 sRGB.
  • Bağlantı Noktaları: 1x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0, 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1x kulaklık girişi.
  • Özellikler: HDR10 desteği, Adaptive-Sync, ELMB Sync, Dynamic Shadow Boost, GamePlus, GameVisual, Flicker-free ve Düşük Mavi Işık teknolojileri.
  • Stand: Eğme, döndürme, pivot ve yükseklik ayarı yapılabilir. VESA montaj uyumlu.
  • Güç Tüketimi: 14.36W altında.
  • Ağırlık: Stand ile 5.9 kg, standsız 2.9 kg (@ROG) (B&H Photo Video) (DisplaySpecifications).

ASUS ROG Strix XG259QNS​

• Ekran: XG259QNS modelinin özellikleri tam olarak belirtilmemiştir, ancak XG259QN'ye çok benzer olması beklenmektedir.
  • Özellikler: Genel olarak XG259QN ile benzer olması muhtemeldir, ancak tasarımda, yazılım özelliklerinde veya hedeflenen bölgesel kullanılabilirlikte küçük farklılıklar olabilir.

Genel Değerlendirme​

ASUS ROG Strix XG259QN ve XG259QNS monitörleri arasındaki farklar minimaldir. XG259QN, yüksek yenileme hızı, mükemmel tepki süresi ve oyunseverler için zengin özellik setiyle bilinir. Her iki model de HDR10 ve Adaptive-Sync teknolojilerini destekler. XG259QNS modelinin tam özelliklerini öğrenmek için ASUS'un resmi sitesinden veya müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi almak en doğrusu olacaktır.

Chatgpt böyle diyor. Ucuz olanı al bence.

Bir fark olduğunu düşünmüyorum.

ASUS ROG Strix XG259QN ve XG259QNS Monitörlerinin Karşılaştırması​

ASUS ROG Strix XG259QN​

• Ekran: 24.5" IPS panel, 1920x1080 çözünürlük.
  • Tepki Süresi: 1ms (GTG), 0.3ms (minimum).
  • Parlaklık: 400 nit (tipik ve HDR zirvesi).
  • Renk Gamı: %110 sRGB.
  • Bağlantı Noktaları: 1x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0, 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1x kulaklık girişi.
  • Özellikler: HDR10 desteği, Adaptive-Sync, ELMB Sync, Dynamic Shadow Boost, GamePlus, GameVisual, Flicker-free ve Düşük Mavi Işık teknolojileri.
  • Stand: Eğme, döndürme, pivot ve yükseklik ayarı yapılabilir. VESA montaj uyumlu.
  • Güç Tüketimi: 14.36W altında.
  • Ağırlık: Stand ile 5.9 kg, standsız 2.9 kg (@ROG) (B&H Photo Video) (DisplaySpecifications).

ASUS ROG Strix XG259QNS​

• Ekran: XG259QNS modelinin özellikleri tam olarak belirtilmemiştir, ancak XG259QN'ye çok benzer olması beklenmektedir.
  • Özellikler: Genel olarak XG259QN ile benzer olması muhtemeldir, ancak tasarımda, yazılım özelliklerinde veya hedeflenen bölgesel kullanılabilirlikte küçük farklılıklar olabilir.

Genel Değerlendirme​

ASUS ROG Strix XG259QN ve XG259QNS monitörleri arasındaki farklar minimaldir. XG259QN, yüksek yenileme hızı, mükemmel tepki süresi ve oyunseverler için zengin özellik setiyle bilinir. Her iki model de HDR10 ve Adaptive-Sync teknolojilerini destekler. XG259QNS modelinin tam özelliklerini öğrenmek için ASUS'un resmi sitesinden veya müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi almak en doğrusu olacaktır.

Chatgpt böyle diyor. Ucuz olanı al bence.
Eyvallah, ChatGPT. Sormak aklıma gelmemişti. Bana da bir fark yok gibi görünüyor. Ucuz olanı alacağım yarın, ama Asus'u da arayıp soracağım; belki kayda değer bir şey söylerler. Önceki monitör deneyimim iyiydi, onu veriyorlarsa sıkıntı yok.

Eyvallah, ChatGPT. Sormak aklıma gelmemişti. Bana da bir fark yok gibi görünüyor. Ucuz olanı alacağım yarın, ama ASUS'u da arayıp soracağım; belki kayda değer bir şey söylerler. Önceki monitör deneyimim iyiydi, onu veriyorlarsa sıkıntı yok.

Kanka monitörü aldın mı nasıl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı