ASUS ROG STRIX XG259QNS nasıl?

Coil whine sesi biraz var ama kulaklık varken anlamıyorsun zaten ghosting hiç görmedim UFO testi de yaptım hiç yok neredeyse.

Aynı monitörü yan ekran olarak kullanıyorum aşırı güzel monitör bende de çok az coil whine mevcut ghosting bende görmedim.

Coil whine hiç önemli değil zaten kulaklıksız oturmuyorum dediğiniz gibi. Bir sorum daha olacak G-Sync kullanabiliyor musunuz, bazı oyunlarda tam 360FPS alamıyorum 300 civarları geziyor bir sorun yaratıyor mu ekran çok yırtılıyor mu?

Coil whine hiç önemli değil zaten kulaklıksız oturmuyorum dediğiniz gibi. Bir sorum daha olacak G-Sync kullanabiliyor musunuz, bazı oyunlarda tam 360FPS alamıyorum 300 civarları geziyor bir sorun yaratıyor mu ekran çok yırtılıyor mu?

Eğer 380 Hz overclocklu kullanırsam ekranda titreme oluyor yan monitör olduğu için G-Sync açmadım hiç. CS oynadığım zamanlar 380 Hz kullanıyordum yırtılma olmuyordu sadece titreme oluyordu.

0.3 ms alabilmek için hangi ayarlarda kullanmak lazım hocam.

Cihazın ms değerleri oyundan oyuna değişiyor diye biliyorum mesela RDR2'de 1 ms alırken CS'de 0.3ms alınıyor diye biliyorum. Daha iyi araştırmanız iyi olur aldığımdan bu yana sadece 1 ay ana monitör olarak kullandım şu an yan monitör olarak kullanıyorum. Araştırmanız sizin için daha iyi olur.

Cihazın ms değerleri oyundan oyuna değişiyor diye biliyorum mesela RDR2'de 1 ms alırken CS'de 0.3ms alınıyor diye biliyorum. Daha iyi araştırmanız iyi olur aldığımdan bu yana sadece 1 ay ana monitör olarak kullandım şu an yan monitör olarak kullanıyorum. Araştırmanız sizin için daha iyi olur.

Hocam araştırdım ama düzgün bir sonuç bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı