ASUS ROG STRIX XG27ACS alınır mı?

Tholowrence

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler/akşamlar. Black Friday zamanı bu monitörü almak istiyorum. Bu monitör ile North Bayou F80 monitör standını kullanmayı düşünüyorum. Bu monitör parasına değer mi? Kullanan varsa memnun mu? Ölü piksel çıkma ihtimali var mı ya da başka önerebileceğiniz monitör var mı? VESA uyumlu olursa güzel olur. Oynayacağım oyunlar rekabet tarafında: CS2, Fortnite. Hikâyeli oyunlar tarafında: RDR2, Batman Arkham Knight, Spider-Man 2, Cyberpunk.

Sonradan Ekleme: Edit işleri ile de uğrasacağım

Son düzenleme:
Mart ayında aldım ölü pixel vs çıkmadı renk kalitesi olarak çok çok iyi ama hepsinde olduğu gibi ufak bir ışık sızması var başka bir problem yok ben memnunum.

Herkese iyi günler/akşamlar. Black Friday zamanı bu monitörü almak istiyorum. Bu monitör ile North Bayou F80 monitör standını kullanmayı düşünüyorum. Bu monitör parasına değer mi? Kullanan varsa memnun mu? Ölü piksel çıkma ihtimali var mı ya da başka önerebileceğiniz monitör var mı? VESA uyumlu olursa güzel olur. Oynayacağım oyunlar rekabet tarafında: CS2, Fortnite. Hikâyeli oyunlar tarafında: RDR2, Batman Arkham Knight, Spider-Man 2, Cyberpunk.

Sonradan Ekleme: Edit işleri ile de uğrasacağım
Parasına değmez. Fiyat olarak fahiş bir ürün, o fiyata göre paneli kesinlikle zayıf.

Peki ne önerirsiniz?
G65B var, bu fiyattaki en kral monitör:

G65B var, bu fiyattaki en kral monitör:

Curved olmasa iyi olurmuş Curved sevmiyorum.

@He stole my money bu dediğim ASUS monitörü Black Friday'de alacağım. O zaman iyi bir indirime girerse almak değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı