ASUS ROG STRIX XG27ACS alınır mı?

Bütçe
11000

Enzo Favara

Centipat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Monitör
Asus ROG Strix XG27ACS
Merhaba arkadaşlar, ikinci bir monitör almayı düşünüyorum ve bütçem maksimum 11 bin TL civarında. Bu modeli buldum ve sizinle paylaşmak istedim. RTX 4070 Sistemim mevcut. Sizce almaya değer mi, yoksa önerebileceğiniz başka bir model var mı? İyi geceler.
♥♥♥
Özellik olarak: G-Sync 2K 165Hz veya üstü IPS panel.

Bu monitör XG27Acs'den çok daha iyi.

Bu konuda ürünü yeni alan bir arkadaşımız var. Sorularını da sorabilirsin bu model hakkında diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, ikinci bir monitör almayı düşünüyorum ve bütçem maksimum 11 bin TL civarında. Bu modeli buldum ve sizinle paylaşmak istedim. RTX 4070 Sistemim mevcut. Sizce almaya değer mi, yoksa önerebileceğiniz başka bir model var mı? İyi geceler.
♥♥♥
Özellik olarak: G-Sync 2K 165Hz veya üstü IPS panel.

3 defa ölü piksel çıktı 3 defa geri verip sonrasında o monitörü almaktan vazgeçtim.

Ben kullanıyorum bence baya F/P monitör. Standı sağlam asla dengesizlik olmuyor kullanmak istersen telefon koyma yeri de var stantta. Kablo düzeni için de boşluk koymuşlar. Port sayısı az ama 1 display 1 hdmi kablosu çoğu kişiye yeter bence. Görüntüde panel IPS olduğu için karanlık yerler bazen o kadar iyi olmuyor beyaz gözüküyor ama Oled alamayacaksanız zaten pek de yapacak birşey yok. İşin özeti bu fiyata iyi monitör bence alınır. PC Hocası'nın incelemesine de bakabilirsiniz fikir için.

Ben kullanıyorum bence bayağı F/P monitör. Standı sağlam asla dengesizlik olmuyor kullanmak istersen telefon koyma yeri de var stantta. Kablo düzeni için de boşluk koymuşlar. Port sayısı az ama 1 display 1 HDMI kablosu çoğu kişiye yeter bence. Görüntüde panel IPS olduğu için karanlık yerler bazen o kadar iyi olmuyor beyaz gözüküyor ama OLED alamayacaksanız zaten pek de yapacak bir şey yok. İşin özeti bu fiyata iyi monitör bence alınır. PC hocası'nın incelemesine de bakabilirsiniz fikir için.

PC hocasına modelin en sağlam sorunsuz ürününü seçip göndermişler 😅 millete bak herkes şikayetçi flicer sorunu var pixel sorunu var kronik olmuş artık bu modelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı