ASUS ROG STRIX XG27acs vs MSI G274QPX vs Samsung Odyssey G6

hagoromo97

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün de konu açmıştım iadeden para alıp biraz üstüne ekleyip monitör alacağım aklımda 3 seçenek var. Hangisini seçmeliyim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Birincisi ASUS ROG STRIX XG27acs.
İkincisi MSI G274QPX.
Üçüncüsü ise Samsung Odyssey G65B.
Siz ne dersiniz acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, dün de konu açmıştım iadeden para alıp biraz üstüne ekleyip monitör alacağım aklımda 3 seçenek var. Hangisini seçmeliyim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Birincisi ASUS ROG STRIX XG27acs.
İkincisi MSI G274QPX.
Üçüncüsü ise Samsung Odyssey g6.
Siz ne dersiniz acaba?
G6 aralarından en iyi seçenek gibi duruyor ama bazıları problemli oluyor. Bu fiyat bandında farklı monitörler çıkabilir.

XG27ACS modelinin paneli kötü. Gözüme batıyor ama pişman da sayılmam. Yine de yerinizde olsam ASUS'u elerim.

ASUS ROG STRIX XG27acs almanı önermem çok ölü piksel çıkıyor. Ben 3 tane monitör değiştim bu yüzden.

Sana bu monitörü öneririm, kendim aktif olarak kullanıyorum.

Samsung hakkındaki bazı kötü yorumlardan ve MSI’ın pahalı olmasından dolayı 3 hafta kadar önce XG27ACS aldım. Ölü piksel korkum olduğundan dolayı Vatan’a sipariş verdim, görevliler ne kadar itiraz etse de ölü piksel testini kendi gözlerim önünde orada yaptırdım. (Başka bir yerde yapıldığını okumuştum, bunu söylediğimde yaptılar.) Eğer çıksaydı anında değiştirtecektim. Şaşırtıcı bir şekilde bir tane bile çıkmadı. Şu üç haftalık süreçte gayet memnun kaldım. Bazı kişiler panel renklerini beğenmemiş ama benim hoşuma gitti. Almadan önce Dell G2724d ile arasında çok kararsızdım şimdi iyi ki Asus tercih etmişim diyorum. Sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum.

Samsung hakkındaki bazı kötü yorumlardan ve MSI'ın pahalı olmasından dolayı 3 hafta kadar önce XG27acs aldım. Ölü piksel korkum olduğundan dolayı Vatan'a sipariş verdim, görevliler ne kadar itiraz etse de ölü piksel testini kendi gözlerim önünde orada yaptırdım. (başka bir yerde yapıldığını okumuştum, bunu söylediğimde yaptılar.) Eğer çıksaydı anında değiştirtecektim. Şaşırtıcı bir şekilde bir tane bile çıkmadı. Şu üç haftalık süreçte gayet memnun kaldım. Bazı kişiler panel renklerini beğenmemiş ama benim hoşuma gitti. Almadan önce Dell G2724D ile arasında çok kararsızdım şimdi iyi ki ASUS tercih etmişim diyorum. Sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum.

Merhaba bende bu monitörü almak istiyorum herhangi bir sorun çıktımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı