Odyssey G65B vs MSI G274QPX vs ROG STRIX XG27ACS

Bütçe
17.000 TL

SrL

Decapat
Daha fazla  
Monitör
MSI G274QPX, ROG STRIX XG27ACS, Omen 27QS, Odyssey G65B
G65B

G274QPX

XG27ACS

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve dizi film vs. izliyorum. Öncesinde G274QPF-QD modelini kullanıyordum ama ekranı tamamen gitti tamiride uzun süreceği için yeni bir monitör almayı planlıyorum, ayrıca bütçeyi bir miktar aşabilirsem şu monitörüde düşünüyorum:
Omen 27QS

Önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

G65B

G274QPX

XG27ACS

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve dizi film vs. izliyorum. Öncesinde G274QPF-QD modelini kullanıyordum ama ekranı tamamen gitti tamiride uzun süreceği için yeni bir monitör almayı planlıyorum, ayrıca bütçeyi bir miktar aşabilirsem şu monitörüde düşünüyorum:
Omen 27QS

Önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
Eğer hikayeli oyunlarr ve film/dizi izleme ön planda ise:

• Samsung Odyssey G65B: Kavisli ekran, HDR ve yüksek yenileme hızı ile sinematik bir deneyim. Oyun ve medya için çok uygun.
  • MSI G274QPX: IPS paneliyle renk doğruluğu harika, oyunlar ve dizi/film için de canlı görüntüler sağlar.
  • ROG STRIX XG27ACS: IPS, G-Sync uyumlu, oyun ve medya deneyimi için çok dengeli bir seçenek.
  • Omen 27QS: Daha uygun fiyatlı, HDR400 desteğiyle iyi bir kontrast sunar, genel kullanım için harika.

Eğer bütçeyii çok aşmak istemezsen, Omen 27QS iyi bir seçenek olabilir. Ama renk ve oyun deneyimi için MSI ya da ROG modelleri daha iyi olurr.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı