ASUS ROG STRIX XG27ACS-W IPS glow var

Teine

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B850 Gaming Plus Wifi
Ryzen 7 9700x
Sapphire 9070 XT Nitro+
Patriot Viper Venom 2x16 CL30 DDR5 RAM
Kioxia 1 TB Exceria Pro M2 SSD
Kingston NV3 1 TB M2 SSD
MSI A850GL PSU
Arctic Liquid Freezer 3 420
Lian Li Lancool 3
Merhaba. Dün itibarıyla 2K monitöre geçtim ve ASUS ROG STRIX XG27ACS-W modelini tercih ettim. Önceki monitörüm ASUS TUF Gaming VG279Q1A idi ve IPS glow sorunu neredeyse yok gibiydi. Normal karşılanacak seviyelerin de çok altındaydı. Yeni monitörü kurcaladım ayar vs falan ama köşelerden glowlar beni rahatsız etti 1 günlük kullanımda. Gece karanlık odada, kameranın parlaklığını kısıp glowlar belirgin olsun diye fotoğraf çektim ve ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum. Bu glow normal midir? İade veya servise göndermek gerekir mi? Glow dışında monitör gerçekten güzel geldi bana.

Dosya Ekleri

• IMG_20250725_224452.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 40
IPS monitörlerde ışık sızması zaten olur, ne kadar olacağı ise biraz şansa bağlı. Değişim isteyebilirsin, ancak değişim yaparlar mı bilemiyorum. Servise götürmek bu sorunu çözmez. İade edip başka yerden tekrar aynı modeli alabilirsin, veya başka bir modele yönelebilirsin.

Işık sızması fazla iade et. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.

Işık sızması fazla iade et. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.

Ölü piksel ve iade süreciyle uğraşan çok kullanıcı yorumu var burada. G65B konusunda çekimserim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…