ASUS ROG STRIX XG27ucs alınır mı?

Bende bu monitörden almayı düşünüyorum biraz araştırdım gayet iyi gibi duruyor tek eksik noktası gerçi eksik denir mi bilmiyorum ama 160 hz bence e sporcu değilseniz sorun olacak bir şey değil

Katılıyorum sanırım ikisi arasında MSI daha iyi. QuantumDot isimli bir teknoloji kullanarak daha güzel renkler elde ediyor diye biliyorum ve parlaklık değerleri daha iyi olması lazım.
Tüm renk uzaylarında diğerinden daha iyi ve 65 watt şarz özelliği de bir artı. Asus da gerçek 10 bit yazıyor ama izlediğim incelemelerde bu fiyata gerçek 10 bit bulunmaz diyorlar. Muhtemelen 8 +FRC dir. Ki 10 bit olsa bile sadece quantum dot için bile MSI tercih ederim. 6 ay taksitli bir satıcı buldum 18.5 e almayı düşünüyorum.

Tüm renk uzaylarında diğerinden daha iyi ve 65 watt şarj özelliği de bir artı. ASUS da gerçek 10 bit yazıyor ama izlediğim incelemelerde bu fiyata gerçek 10 bit bulunmaz diyorlar. Muhtemelen 8 +FRCdir. Ki 10 bit olsa bile sadece quantum dot için bile MSI tercih ederim. 6 ay taksitli bir satıcı buldum 18.5'e almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun hocam sistemim iyi olsa bende 2K geçmek istiyorum fakat 1080 ke idare edeceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00