ASUS ROG STRIX XG27UCS monitör ile PS5 ses çıkışı nasıl ayarlanır?

enesbull

Hectopat
Monitör
Asus ROG Strix XG27UCS
Merhaba arkadaşlar,

Uzun araştırmalarım sonucu ASUS ROG STRIX XG27UCS adlı monitörü almaya karar verdim. Bu monitörü PS5'te kullanacağım, fakat monitörün hoparlör özelliğinin olmadığını gördüm. PS5'te 3.5mm girişi olmadığından dolayı PS5'e hoparlör veya kablolu kulaklık bağlayamıyorum. ASUS ROG STRIX XG27UCS adlı monitörde kulaklık çıkışı (3.5mm) özelliğinin olduğunu gördüm. PS5'i bu monitöre bağlasam, monitörün kulaklık çıkışı (3.5mm) bölümüne Logitech Z313 hoparlörü bağlasam PS5'in sesini monitör üzerinden hoparlör vasıtasıyla alabilir miyim acaba?

Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Uzun araştırmalarım sonucu ASUS ROG STRIX XG27ucs adlı monitörü almaya karar verdim. Bu monitörü PS5'te kullanacağım, fakat monitörün hoparlör özelliğinin olmadığını gördüm. PS5'te 3.5mm girişi olmadığından dolayı PS5'e hoparlör veya kablolu kulaklık bağlayamıyorum. ASUS ROG STRIX XG27ucs adlı monitörde kulaklık çıkışı (3.5mm) özelliğinin olduğunu gördüm. PS5'i bu monitöre bağlasam, monitörün kulaklık çıkışı (3.5mm) bölümüne Logitech Z313 hoparlörü bağlasam PS5'in sesini monitör üzerinden hoparlör vasıtasıyla alabilir miyim acaba?

Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Alırsınız, keşke sormadan önce deneseydiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı