Fiyat olarak daha uygun monitörler bunlar evet, artıları yüksek HZ olması anladığım kadarıyla başka artıları nedir =?
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4060 2K icin cok uygun bir ekran karti degil. Yuksek ayarlarda oyun oynarken sorunlar yasayabilirsiniz VRAM'den oturu.Artı
Artıları nelerdir asusa göre sadece hz farkı var anladığım kadarıyla ve 27 inch ?
laptopuma baktınız mı ? 2k çözünürlükte problem yaşar mıyım ?
2kda ghosting gibi olaylar ile karşılaşmak istemiyorum açıkçasıValorant'ı 1080p oynadığım için sadece oyun için çektim. Bir bozulma görmedim.
Fiyat olarak daha uygun monitörler bunlar evet, artıları yüksek Hz olması anladığım kadarıyla başka artıları nedir =?
2K'da ghosting gibi olaylar ile karşılaşmak istemiyorum açıkçası.
Artıları nelerdir ASUS'a göre.
Dell Alienware AW2723DF - MSI G274QPX - Asus ROG Strix XG27ACS - Lenovo Legion R27qe Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell Alienware AW2723DF - MSI G274QPX - Asus ROG Strix XG27ACS - Lenovo Legion R27qe özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Epey sitesine göre karşılaştırma yapılmaz diye kaç defa söyleyeceğim.
Neden özellikleri yanlış mı gösteriyor?
2K ve ghosting arasındaki bağlantıyı anlayamadım.
çok fazla fps oyunu bağımlısı değilim hikayeli oyunlar ve grafikleri daha çok seviyorum rekabet içeren oyunlarda da yalnızca lol oynuyorum. Bazen cs ve valo oynuyorum ama profesyonel düzeyde değilim müthiş oynamıyorum o yüzden HZ miktarı yeter derecede olsa benim için tamamdır ama renkler ve canlılık daha önemli ondan dolayı asustan yanaydım biraz. Sizin attığınız linkteki monitör 27 inch benim dediğim 32 yorumlarınız nedir bunun hakkında : ASUS ROG STRIX XG32WCS 31.5 INÇ 180HZ 1MS 2K WQHD ADAPTIVE SYNC FAST VA GAMING MONITÖRDell Alienware AW2723DF - MSI G274QPX - Asus ROG Strix XG27ACS - Lenovo Legion R27qe Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell Alienware AW2723DF - MSI G274QPX - Asus ROG Strix XG27ACS - Lenovo Legion R27qe özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Renk canlılığını gibi etkenlere çok dikkat ediyorsanız MSI ve ASUS biraz daha önce planda (diğerleri kötü değil).
Hardcore FPS oynamayacaksanız ASUS olanı tavsiye ederim Hz değeri ve renkleri güzel ama param var diyorsanız Dell'den iyi seçenek bu fiyatta yoktur.
ne kadar büyük bir problem olur ???4060 2K icin cok uygun bir ekran karti degil. Yuksek ayarlarda oyun oynarken sorunlar yasayabilirsiniz VRAM'den oturu.