ASUS ROG STRIX XG32WCS Monitör alınır mı?

Fiyat olarak daha uygun monitörler bunlar evet, artıları yüksek HZ olması anladığım kadarıyla başka artıları nedir =?

Artı

Artıları nelerdir asusa göre sadece hz farkı var anladığım kadarıyla ve 27 inch ?

laptopuma baktınız mı ? 2k çözünürlükte problem yaşar mıyım ?
4060 2K icin cok uygun bir ekran karti degil. Yuksek ayarlarda oyun oynarken sorunlar yasayabilirsiniz VRAM'den oturu.

Fiyat olarak daha uygun monitörler bunlar evet, artıları yüksek Hz olması anladığım kadarıyla başka artıları nedir =?

Renk canlılığını gibi etkenlere çok dikkat ediyorsanız MSI ve ASUS biraz daha önce planda (diğerleri kötü değil).

Hardcore FPS oynamayacaksanız ASUS olanı tavsiye ederim Hz değeri ve renkleri güzel ama param var diyorsanız Dell'den iyi seçenek bu fiyatta yoktur.

Artıları nelerdir ASUS'a göre.

IPS ekran, parlaklığı 450, maksimum ise 600 ve 280 Hz gibi artıları mevcut. Renk gamutu, parlaklık ve kontrast iyi.

Epey sitesine göre karşılaştırma yapılmaz diye kaç defa söyleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ve ghosting arasındaki bağlantıyı anlayamadım.

Renk canlılığını gibi etkenlere çok dikkat ediyorsanız MSI ve ASUS biraz daha önce planda (diğerleri kötü değil).

Hardcore FPS oynamayacaksanız ASUS olanı tavsiye ederim Hz değeri ve renkleri güzel ama param var diyorsanız Dell'den iyi seçenek bu fiyatta yoktur.
çok fazla fps oyunu bağımlısı değilim hikayeli oyunlar ve grafikleri daha çok seviyorum rekabet içeren oyunlarda da yalnızca lol oynuyorum. Bazen cs ve valo oynuyorum ama profesyonel düzeyde değilim müthiş oynamıyorum o yüzden HZ miktarı yeter derecede olsa benim için tamamdır ama renkler ve canlılık daha önemli ondan dolayı asustan yanaydım biraz. Sizin attığınız linkteki monitör 27 inch benim dediğim 32 yorumlarınız nedir bunun hakkında : ASUS ROG STRIX XG32WCS 31.5 INÇ 180HZ 1MS 2K WQHD ADAPTIVE SYNC FAST VA GAMING MONITÖR

4060 2K icin cok uygun bir ekran karti degil. Yuksek ayarlarda oyun oynarken sorunlar yasayabilirsiniz VRAM'den oturu.
ne kadar büyük bir problem olur ???

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı