Asus Rog Strix XG35VQ vs Asus Rog Swift PG27VQ

Arkadaşlar fiyatı sıkıntı etmeyin. Bir sorum olacak;

Asus Rog Strix XG35VQ vs Asus Rog Swift PG27VQ
Öncelikle bu tarz sorular sorar iken link olarak koyarsanız daha hızlı ve çok dönüş alırsınız. Bir diğeri FPS vb. oyunlar da hatta bence genel olarak oyunlar da 35 inch çok büyük klavye mouse tutacak uzaklıkta kaldığınız zaman o ekran sizi yorar. Mantıklı değil bence 27inch gayet yeterli.

Öncelikle bu tarz sorular sorar iken link olarak koyarsanız daha hızlı ve çok dönüş alırsınız. Bir diğeri FPS vb. oyunlar da hatta bence genel olarak oyunlar da 35 inch çok büyük klavye mouse tutacak uzaklıkta kaldığınız zaman o ekran sizi yorar. Mantıklı değil bence 27inch gayet yeterli.
sagolun ama ben yeniyim cok sey bilmiyorum

birde bu 16 9 21 9 muhabbeti var ondan sordum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı