Alim Arslan Kaya
Decapat
Arkadaşlar fiyatı sıkıntı etmeyin. Bir sorum olacak;
Asus Rog Strix XG35VQ vs Asus Rog Swift PG27VQ
Kardes buyuk Asuscu oldugum ve rog sistem kurcam buyuzden sordum son bu kaldiHiçbiri. Samsung QLED diyorum ben.
Mesela hangi oyunda Bide PG27VQ Alsam 35"hayali kurarmiyimSwift diyorum o halde. Ultrawide ekran almayın çoğu oyunda problem yaşadım ben.
bana biraz kucuk gibi geldi ama onceki mesajimada bakip cevap yazabilirmisinizSwift diyorum o halde. Ultrawide ekran almayın çoğu oyunda problem yaşadım ben.
Öncelikle bu tarz sorular sorar iken link olarak koyarsanız daha hızlı ve çok dönüş alırsınız. Bir diğeri FPS vb. oyunlar da hatta bence genel olarak oyunlar da 35 inch çok büyük klavye mouse tutacak uzaklıkta kaldığınız zaman o ekran sizi yorar. Mantıklı değil bence 27inch gayet yeterli.Arkadaşlar fiyatı sıkıntı etmeyin. Bir sorum olacak;
sagolun ama ben yeniyim cok sey bilmiyorumÖncelikle bu tarz sorular sorar iken link olarak koyarsanız daha hızlı ve çok dönüş alırsınız. Bir diğeri FPS vb. oyunlar da hatta bence genel olarak oyunlar da 35 inch çok büyük klavye mouse tutacak uzaklıkta kaldığınız zaman o ekran sizi yorar. Mantıklı değil bence 27inch gayet yeterli.
birde bu 16 9 21 9 muhabbeti var ondan sordumÖncelikle bu tarz sorular sorar iken link olarak koyarsanız daha hızlı ve çok dönüş alırsınız. Bir diğeri FPS vb. oyunlar da hatta bence genel olarak oyunlar da 35 inch çok büyük klavye mouse tutacak uzaklıkta kaldığınız zaman o ekran sizi yorar. Mantıklı değil bence 27inch gayet yeterli.
Farkındayım bende sizin için söyledim zatensagolun ama ben yeniyim cok sey bilmiyorum
165 Hz, 1 ms olan versiyon daha iyi gibi geldi bana.birde bu 16 9 21 9 muhabbeti var ondan sordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.