ASUS ROG STRIX Z690-F anakart üzerinde şişmiş lehim var

Hocam lehim böyle, şişmiş gibi. Belki bir sorundur diye düşündüm. Sizin düşünceniz nedir burası ve diğer lehimler için.

Genelde böyle ürünleri işçiler değilde makineler imalat eder. O kısmın ise lehim olduğuna pek inanmıyorum şahsen.

Kart içinse bence kartta bir sorun var, diğer resimlerde ki birkaç lehimde gözüme saçma gözüktü. İade etmenizi öneririm.

Bence sadece tombul olan yerde sorun var. Normalde anakartı alkol gibi bir madde ile yıkarlar. Sizin anakartta lehimin sarı kalıntıları kalmış. Ben elektronikçiyim de ben olsam düzeltirdim tombul olan lehimi. Orası şase alıyor.
Yani vidalamak ses kısmında olduğu için ses parazitleri giderebilir. Vidalamalısınız.

Bence sadece tombul olan yerde sorun var. Normalde anakartı alkol gibi bir madde ile yıkarlar. Sizin anakartta lehimin sarı kalıntıları kalmış. Ben elektronikçiyim de ben olsam düzeltirdim tombul olan lehimi. Orası şase alıyor.
Yani vidalamak ses kısmında olduğu için ses parazitleri giderebilir. Vidalamalısınız.
Teşekkürler. Bu şekilde kullansam mı, elektronikçi olarak fikriniz benim için önemli. Sorunlu diyebilir miyiz anakart bu şekilde.

Bir de nasıl düzeltebilirim o tombul kısmı?

Başka yorumu olan var mı arkadaşlar?

Başka yorumu olan var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı