Asus ROG Swift PG248Q Renk Kalibrasyonu

mu1453

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bugün itibari ile Asus ROG Swift PG248Q aldım ama bir sorum var. Monitörün standart renk ayarı gözlerimi çok yordu, tavsiye ettiğiniz bir renk kalibrasyonu var mı, veya başka ayarlar?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir ayar yapmayı beceremedim. Kendi ayarlarında film oyun diye bölümler var ama hiç birisini beğenmedim.
Ben ayarları biraz kurcaladım, AMD denetim masasında masaüstü renk yönetimi varsa AMD yi renk ayarlarını seçip deneyebilirsiniz, bende bu yöntemle biraz daha düzeldi.

Arkadaşlar monitörü alalı 1 aydan fazla oldu hala doğru düzgün bi kalibrasyon yapamadım. tn panel ne berbat birşeymiş yada ben ayar yapamadım diyemi böyle anlıyamadım. internette baya bi araştırma yaptım onlara göre ayar yaptım ama hiç biri istediğim gibi olmadı önerebiliceğiniz ayarlar var mı ?

Ben ayarları biraz kurcaladım, AMD denetim masasında masaüstü renk yönetimi varsa AMD yi renk ayarlarını seçip deneyebilirsiniz, bende bu yöntemle biraz daha düzeldi.
AMD'li bir sisteme neden FreeSync değil de G-Sync monitör aldınız? Kullandığınız monitör Nvidia için siz MG248Q tarzı FreeSync model almalıydınız :)
Arkadaşlar monitörü alalı 1 aydan fazla oldu hala doğru düzgün bi kalibrasyon yapamadım. tn panel ne berbat birşeymiş yada ben ayar yapamadım diyemi böyle anlıyamadım. internette baya bi araştırma yaptım onlara göre ayar yaptım ama hiç biri istediğim gibi olmadı önerebiliceğiniz ayarlar var mı ?
Kullandığınız ekran kartı Nvidia mı?

AMD'li bir sisteme neden FreeSync değil de G-Sync monitör aldınız? Kullandığınız monitör Nvidia için siz MG248Q tarzı FreeSync model almalıydınız :)

Kullandığınız ekran kartı Nvidia mı?
Kullandığım ekran kartı Asus Strix GTX 1070 OC olan modeli

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı