ASUS ROG SWIFT PG259QN alınır mı?

360 Hz monitörler piyasada kendini gösteriyor ama ben pek inanamadım. Gerçekten bu değerleri sorunsuzca sağlayabiliyorlar mı?
Evet saglayabiliyor. Ancak Profesyonel Esporcu degilseniz tavsiye etmiyorum.

Esasen PG79QM modelini almayı düşünüyordum ancak satıcı bulamadım.
Anladim hocam, bir bakayim M27Q-X vardi o klasmanda.

@Sertidegni Hocam stoku bitmis. Daha cok Rekabetci FPS oyunlar oynuyorsaniz alabilirsiniz 360hz olani. Uzmez iyi monitordur @Saint Lucia hocamin belirttigi gibi. Ancak hikayeli/rekabetci oyunlar dengeli ise veya hikayeli oyunlar daha coksa, 170/180hz bir IPS QHD bakilabilir. Tabii sizin karariniz. Ikisindede yardimci olmaya calisirim.

Anladim hocam, bir bakayim M27Q-X vardi o klasmanda.

@Sertidegni Hocam stoku bitmis. Daha cok Rekabetci FPS oyunlar oynuyorsaniz alabilirsiniz 360hz olani. Uzmez iyi monitordur @Saint Lucia hocamin belirttigi gibi. Ancak hikayeli/rekabetci oyunlar dengeli ise veya hikayeli oyunlar daha coksa, 170/180hz bir IPS QHD bakilabilir. Tabii sizin karariniz. Ikisindede yardimci olmaya calisirim.
Ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. IPS panele sahip olan, 165 ve 170 Hz aralığında bir monitör ancak tasarımları pek bana hitap etmiyor, bulduklarımın da ne yazık ki satıcısı yok :/

Ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. IPS panele sahip olan, 165 ve 170 Hz aralığında bir monitör ancak tasarımları pek bana hitap etmiyor, bulduklarımın da ne yazık ki satıcısı yok :/
Kendim aldim.

Dell ile cok yakin hatta bazen daha iyi performans gosteriyor, ancak yeni bir model. Daha cok detayli incelemeler cikmadi. Biraz belirsizlik.

Biraz olu piksel sorunlari var ancak gayet iyi bir monitor.

Bu cok iyi monitor hocam fiyatina gore. Ama 60hz de input lag fazla artiyormus.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı