Sertidegni
Kilopat
360 Hz monitörler piyasada kendini gösteriyor ama ben pek inanamadım. Gerçekten bu değerleri sorunsuzca sağlayabiliyorlar mı?
Evet saglayabiliyor. Ancak Profesyonel Esporcu degilseniz tavsiye etmiyorum.360 Hz monitörler piyasada kendini gösteriyor ama ben pek inanamadım. Gerçekten bu değerleri sorunsuzca sağlayabiliyorlar mı?
Esasen PG79QM modelini almayı düşünüyordum ancak satıcı bulamadım.Evet saglayabiliyor. Ancak Profesyonel Esporcu degilseniz tavsiye etmiyorum.
Anladim hocam, bir bakayim M27Q-X vardi o klasmanda.Esasen PG79QM modelini almayı düşünüyordum ancak satıcı bulamadım.
Ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. IPS panele sahip olan, 165 ve 170 Hz aralığında bir monitör ancak tasarımları pek bana hitap etmiyor, bulduklarımın da ne yazık ki satıcısı yok :/Anladim hocam, bir bakayim M27Q-X vardi o klasmanda.
@Sertidegni Hocam stoku bitmis. Daha cok Rekabetci FPS oyunlar oynuyorsaniz alabilirsiniz 360hz olani. Uzmez iyi monitordur @Saint Lucia hocamin belirttigi gibi. Ancak hikayeli/rekabetci oyunlar dengeli ise veya hikayeli oyunlar daha coksa, 170/180hz bir IPS QHD bakilabilir. Tabii sizin karariniz. Ikisindede yardimci olmaya calisirim.
Ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. IPS panele sahip olan, 165 ve 170 Hz aralığında bir monitör ancak tasarımları pek bana hitap etmiyor, bulduklarımın da ne yazık ki satıcısı yok :/
10 bin TL.Konu iyi yerlere gelmiş. Sana önerilen monitörlerde güzel monitörler. Fakat @Sertidegni senin aklındaki nedir? Bütçen nedir? İstediğin özelliklere göre bakabiliriz. Eğer ASUS ROG serisinden yanaysan aynı familyanın ürünleri mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.