ASUS ROG Swift PG27AQDM alınır mı?

İtopya'ya muhtemelen gönderemezsin çünkü en almaman gereken yerden almışsın hocam. Öncelikle kutusu açık ürünü iade almazlar. Ulaşman çok zor ayrıca süreci çok uzatıyolar. Müşteriye de yardımcı olmak yerine azarlar gibi konuşuyorlar. Eğer bir sorun yaşarsan direk ASUS ile iletişime geçersin İtopya'yı unut derim. Yardımcı olurum tabii ki sorun olursa. Aynı ekranda bırakma derken hareketsiz olarak kalmasın monitörü açık bırakıp gitmemen gerekiyor. Mesela youtube’dan bir video açıp gidebilirsin. Ekran da bir şeyler oynasın yani. Ama 1 saat 2 saat İşin var ise kapatıp gitmen çok daha sağlıklı. Elektriklerin kesilmesi zarar vermez güçten kesersen sorun olmaz. Biraz özenli kullanman gerekiyor. Dediğim gibi açık bırakıp gitmemen gerek, düzenli piksel temizleme yapman gerek. PC kapatınca güç bağlantısını çekersen iyi olur. Ben öyle yapıyorum.
Aga çok güzel bu gün geldi bi sıkıntısı yok 144hz VA panelden geçtim çağ atladım resmen ama sıkıntı şu garanti belgesini bulamadım bana garanti belgesinin fotosunu atarmısın yada hangisi tarif edermisin @Azoth

Aga çok güzel bu gün geldi bi sıkıntısı yok 144hz VA panelden geçtim çağ atladım resmen ama sıkıntı şu garanti belgesini bulamadım bana garanti belgesinin fotosunu atarmısın yada hangisi tarif edermisin @Azoth
Hayırlı olsun. VA panelden geçtiysen öyle hissettirir hocam :) Kutuyu iyice araştırırsan illa ki bir yerine sıkışmıştır.

Hayırlı olsun. VA panelden geçtiysen öyle hissettirir hocam :) Kutuyu iyice araştırırsan illaki bir yerine sıkışmıştır.

Hocam selam, Newegg'den aldığım üründe bir sorun yaşarsam garanti süreci nasıl oluyor? Ürünü gönderirken ekstra masraflarını biz mi karşılıyoruz? Bunlar hakkında bilgin varsa aydınlatabilir misin? Teşekkürler.

Hocam selam, Newegg'den aldığım üründe bir sorun yaşarsam garanti süreci nasıl oluyor? Ürünü gönderirken ekstra masraflarını biz mi karşılıyoruz? Bunlar hakkında bilgin varsa aydınlatabilir misin? Teşekkürler.
Hocam maalesef pek bilgim yok. Ne desem uydurma olacağı için yanlış yönlendirmeyeyim.

Monitörü kullanan Arkadaşlara bir sorum var ips (Fast olmayan) 240hz’den geçsem fark hisseder miyim? Oled olayına bayılıyorum ve 2kya geçesim vardı zaten sizce değer mi?

Monitörü kullanan arkadaşlara bir sorum var IPS (Fast olmayan) 240Hz'den geçsem fark hisseder miyim? OLED olayına bayılıyorum ve 2kya geçesim vardı zaten sizce değer mi?

Hocam renk olarak farkı hissedersiniz. Renkler IPS'e panele göre daha doğru daha canlı. Üstte bahsettiğim gibi sadece özenli kullanmak gerekiyor.

Anladım hocam, peki 0.03 ms ghostingi gerçekten de o kadar azaltıyor mu, görüntü daha da akıcı oluyor mu 240Hz'e göre.

Hocam ghosting hiç fark etmedim ve UFO testinde bayağı bayağı başarılıydı. Oyunlarda ise seri dönüşlerde gayet net benim için. Eğer ghosting olayını çok önemsiyorsanız 2K 360Hz olan modele yoğunlaşabilirsiniz ULMB2 teknolojisi ile çok farklı boyutlarda. İsterseniz bir araştırın.

Burada tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Aslında çok fark görünmüyor. @onuridvan

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı