ASUS ROG Swift PG27AQDM alınır mı?

Başka konuya da yazdım aynısını buraya da yazıyorum;

Sakın alma. ASUS PG27AQDM aldım elime geldi yeni 3. gündeyim ve ekranda yatay ve dikey çizgiler oluştu araştırdım herkes de oluyormuş. Ayrıca olmasa bile hiç memnun kalmadım. HDR performansı aşırı kötü renkler yanık yanık. Sdr da ise acayip yüksek bir kontrast ve düşük ışık var anlayamadım ilginç bir ekran evimde 55" OLED bir TV var onu PC'ye takınca her şey çok güzel fakat bu monitör ilk baktığım andan beri yanlış bir şeyler olduğunu hissettiriyordu. Hele yazılar okunmuyor bazı yerlerde yazılarda sorunlar var böyle glitchlenmiş gibi oluyor. Bütün bu anlattıklarımdan şikayet edilmiş yabancı forumlarda. Aldığım 3. ASUS ve yine yanıltmadı. İlk aldığım ASUS da ölü pixel çıkınca iade etmiştim. 2.sini aldım 1 sene sonra sattım alan kişide ekranda kararma olmuş ücret iadesi yapmışlardı. Bu da aldığım 3. günden sorun çıkarttı. İade başlattım umarım iademi kabul ederler. Gerçi 14 gün içinde her türlü etmek zorunda.

Çok ilginç gerçekten geçmiş olsun çizgilenmeler baya ilginçmiş sebebi ne ki acaba

Çok ilginç gerçekten geçmiş olsun çizgilenmeler bayağı ilginçmiş sebebi ne ki acaba.

OLED ekranlarda olur demişler ama bence alakası yok. LG televizyonumu 1.5 senedir kullanıyorum o kadar kaliteli ki hiçbir sorunu yok. Ne yazı okumada ne renklerde ne HDR da sorun var ne de dikey yatay bir çizgi. Tamamen bu panelin dandikliği bence.

Sağ olun yorumlarınızı dikkate alıcam hocam

hocam selamün aleyküm monitörü açmak yeni nasip oldu tüm pc yi topladım ama renk konusunda sıkıntı yaşıyorum denemek için ilk zamanlar yaptığım gibi değil mcm105 güncellemesinde bi sıkıntı var mı acaba bide monütörün altındaki tuşlardan hangi modda kullanıyorsun yarış modu cinema modu fln var ordaki kontrast otomatik %80 çekiyor sıkıntı olmaz demi @Azoth

Monitörün genel sorunu o. İş miş yapılmaz veya internette gezinilmez. Oyunlarda inanılmaz güzel renk veriyor. En uyduruk oyun bile hoş geliyor. Geçenlerde Knight Online'a girdim o bile hoş geldi gözüme. Renk ne denesem tam uyumlu olmadı ben saldım. Kutulayıp satacağım zaten paraya ihtiyacım oldu. Bu monitörü alacak olan oyuna girceği zaman gerçekten etkilenir. Ha ben tasarım ı olduğumdan dolayı yanlış renkleri fark ediyorum belki herkes etmez. Bu arada ghosting şu bu hiçbir şey de yok.

Aleyküm selam hocam. Ben renk olarak bir sorun yaşamıyorum. Normal kullanımda sRGB. Oyunlarda ise User veya FPS modunu tercih ediyorum.

Ben ASUS'un her sorununu çözdüm oyunlarda ki performansı şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…