ASUS ROG Swift PG27UCDM vs MSI MPG 322URX

atakan123123

Megapat
Daha fazla  
ASUS ROG Swift PG27UCDM ve MSI MPG 322URX arasında kararsız kaldım. 4K bir monitör almak istiyorum. Kararsızlığımın sebebi; MSI’ın 3. nesil panel kullanmasına karşılık ASUS’un 4. nesil panel kullanması. İnç olarak ise MSI önde. Bu yüzden seçim yapmakta zorlanıyorum, yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. Ayrıca yakın zamanda bu monitörlerle rekabet edebilecek yeni modeller çıkacaksa onları da bekleyebilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

2k modeller çıkmaya başladı, 4k modellerde yakındır. TR'ye ne zaman gelir bilmiyorum.

2k modeller çıkmaya başladı, 4k modellerde yakındır. TR'ye ne zaman gelir bilmiyorum.
Bu modellerin Türkiye’ye gelmesi en az 1 yılı bulur. Henüz 2K versiyonları bile tam anlamıyla çıkmamışken 4K modellerin piyasada olması pek mümkün görünmüyor. Sizin fikriniz nedir? Ayrıca şu anda satışta olan önerebileceğiniz bir model var mı, yoksa benim bahsettiğim modellerden hangisini tercih ederdiniz?

Bu modellerin Türkiye'ye gelmesi en az 1 yılı bulur. Henüz 2K versiyonları bile tam anlamıyla çıkmamışken 4K modellerin piyasada olması pek mümkün görünmüyor. Sizin fikriniz nedir? Ayrıca şu anda satışta olan önerebileceğiniz bir model var mı, yoksa benim bahsettiğim modellerden hangisini tercih ederdiniz?

İkisi yerine de XG27UCDMg alırdım. DP 2.1 ve Dolby Vision farkı var sadece. Bu ikisi için PG27UCDM'ye 10k fiyat farkı vermeye değmez.

DP 2.1 farkının oldukça etkili olduğu söyleniyor, bu yüzden almışken en iyisini almak istiyorum. Bu nedenle alacaksam tercihim ASUS ROG Swift PG27UCDM olacak gibi duruyor. Ancak kafamı karıştıran nokta, 4. nesil panelli 32 inç modellerin ne zaman çıkacağı ya da çıkıp çıkmayacağı. Bir an önce alasımda var 30 Ağustos gibi dönemlerde herhangi bir kampanya yapılır mı diye de düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı