ASUS ROG Theta 7.1 alınır mı?

Şahsi görüşümce abartmaya gerek yok. Eğer çok abartı isterseniz SS nova Pro bakın. Theta bence fiyatını haketmiyor.

ASUS ROG theta 7.1 alınır mı? Nasıldır?

ROG ürünleri piyasadaki en üst seviye kaliteye sahip ürünler fakat bu kadar para verip kablolu almak kabul edilemez bence. SteelSeries nova Pro Wireless alabilirsiniz ama fiyatı 8k. Eğer yayıncı ya da e-sporcu gibi bir şeyseniz alabilirsiniz fakat onun dışında 2-3 bin liralık kulaklıklar da gayet fazlasıyla işinizi görür.

ROG ürünleri piyasadaki en üst seviye kaliteye sahip ürünler fakat bu kadar para verip kablolu almak kabul edilemez bence. SteelSeries nova Pro Wireless alabilirsiniz ama fiyatı 8k. Eğer yayıncı ya da e-sporcu gibi bir şeyseniz alabilirsiniz fakat onun dışında 2-3 bin liralık kulaklıklar da gayet fazlasıyla işinizi görür.
Hocam baktım Theta'ya zaten çok ağır bir kulaklıkmış. Bütçe pek sorun değil aslında ama 5'in üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Ve 1 değil 2 kablolu çok rahatsız edici bence. Wireless güzel gecikmesi olmayan fps oyunları için ve mikrofonu net olan bir öneriniz var mı?

Hocam bence de abartıya gerek yok Razer BlackShark V2 Pro yeterli olur bence.
Hocam stokta yok hiç bir yerde. Siyah ve Siyah Yeşil bakıyorum da bulamadım.

Hocam baktım Theta'ya zaten çok ağır bir kulaklıkmış. Bütçe pek sorun değil aslında ama 5'in üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Ve 1 değil 2 kablolu çok rahatsız edici bence. Wireless güzel gecikmesi olmayan fps oyunları için ve mikrofonu net olan bir öneriniz var mı?

Hocam stokta yok hiç bir yerde. Siyah ve Siyah Yeşil bakıyorum da bulamadım.
Bilmiyorum hocam hoşunuza gittiyse sürekli bakın stok geldi mi diye stok gelince hemen alın derim ben.Aynısının kablolusunu alacağım ben de.

Hocam baktım Theta'ya zaten çok ağır bir kulaklıkmış. Bütçe pek sorun değil aslında ama 5'in üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Ve 1 değil 2 kablolu çok rahatsız edici bence. Wireless güzel gecikmesi olmayan FPS oyunları için ve mikrofonu net olan bir öneriniz var mı?

Hocam stokta yok hiçbir yerde. Siyah ve siyah yeşil bakıyorum da bulamadım.

Attığım Logitech alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biridir hem de kablosuzdur. Yanlış hatırlamıyorsam 1ms gecikmesi vardı bu da fazlasıyla düşük bir değer.

Attığım Logitech alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biridir hem de kablosuzdur. Yanlış hatırlamıyorsam 1ms gecikmesi vardı bu da fazlasıyla düşük bir değer.
Hocam ses kartıyla birlikte kullanınca daha iyi oluyor. Güzel kulaklık ama keşke böyle olmasaydı.

Dostum cidden çok iyi bir kulaklıkmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı