ASUS ROG vs Gigabyte Eagle OC 4070 Ti

TitanyumSemaver

Hectopat
Gigabyte 28 k normalde burada neden 35 k çıktı bilmşyorum neyse. Kartlardan birisi 28k birisi 43 k bu arada ki fiyat farkı sadece marka değeri mi? Elle tutulur başka bir sebebi var mı? Ben Gigabyte 28 k ya aldım. Aralarında sadece:
Max çekirdek hızı.
2618 MHz Gigabyte.
2694 MHz ASUS.
Görünüyor başka bir sebebi var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

]

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    136,9 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    136,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Rog Strix Asus'un üst seri kartlarıdır, Gigabyte Eagle ise düşük seri. Tek farkları soğutma performansları, tasarımları ve fan farklarından dolayı çıkardıkları sestir. Kısaca arada 15k edecek hiçbir fark yok.

ROG STRIX ASUS'un üst seri kartlarıdır, Gigabyte eagle ise düşük seri. Tek farkları soğutma performansları, tasarımları ve fan farklarından dolayı çıkardıkları sestir. Kısaca arada 15k edecek hiçbir fark yok.

Aynen hocam nereye baktıysam bir fark göremedim en son buraya yazim dedim merakımdan teşekkürler.

ROG kat kat daha iyi lakin arada 5K olsa dahi ROG alınmaz.

Birde 4070 Ti için neden o kadar verdiniz ki? Üstelik alınabilecek en kötü modellerden birisini almışsınız.
daha ucuz bulamadım bir de dediğiniz gibi arada 5 k olsa dahi rog alınmazmış. ayrıca arada 5 değil 15 k fark var karşılartırma da öyle gözüküyor ben 28 k ya aldım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı