ASUS ROG XG259cmS monitörde 4 ölü piksel var

Miriss

Hectopat
Monitör
ASUS ROG STRIX XG259CMS
Çarşamba günü mağazadan teslim olacak şekilde vatandan satın aldım ürünün linki aşağıda, ürünü eve getirip kurdum ghosting ölü piksel ve ışık sızmalarına baktım.

4 tane ölü piksel çıktı 1 tanesi büyük ve belli oluyor diğerleri ufak hepsi siyah renkte sadece, açıkçası bu kadar para bayılıp bu şekilde kullanmak istemiyorum, sizce götürsem iade veya değişim yaparlar mı? Kutu içeriği tam ancak aksesuarların sarılı olduğu bazı kağıtlar yırtıldı monitörün üstündeki etiketi de çıkarttım.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 2.jpg
    2.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 3.jpg
    3.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 64
  • 4.jpg
    4.jpg
    173,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Çarşamba günü mağazadan teslim olacak şekilde vatandan satın aldım ürünün linki aşağıda, ürünü eve getirip kurdum ghosting ölü piksel ve ışık sızmalarına baktım.

4 tane ölü piksel çıktı 1 tanesi büyük ve belli oluyor diğerleri ufak hepsi siyah renkte sadece, açıkçası bu kadar para bayılıp bu şekilde kullanmak istemiyorum, sizce götürsem iade veya değişim yaparlar mı? Kutu içeriği tam ancak aksesuarların sarılı olduğu bazı kağıtlar yırtıldı monitörün üstündeki etiketi de çıkarttım.

İade istersen iade değişim isterseniz değişim yapılır 14 gün olmadan gidin kusurlu ürün kategorisine giriyor.

O zaman yarın tekrar vatana götürüyorum kağıt yırtıklarını ve çıkarttığım etiketleri sorun yaparlar mı?

Kusurlu ürün olarak iade talebi mi oluşturmam lazım yoksa yarın direkt götüreyim mi?

Gidin orada hallederler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı