Asus ROG Zephyrus G14 GA403UV-QS088 vs MSI PRESTIGE A16 AI+ A3HMG-039TR

Yorumun için çok teşekkür ederim. Her şeyi bıraktım sadece ASUS ZEPHYRUS G14 ile ASUS TUF GAMİNG A14 arasında kaldım. Şu aralar TUF tarafındayım. Avantajları yapay zeka işlemcisi ve tuşu, Zen 5 mimarisine sahip olması. Dezavantajı ekranı LCD olması. Zephyrus'un avantajı ekranı OLED ve çok şık, dezavantajı ise düz Ryzen 9'u var ve yapay zeka tuşu yok. Fikrin nedir? Bir de sanal ram etkili mi?
sanal ram etkili ağır uygulamanın çökmemesi ve gerektiğinde için ama ssd den kullanıyor fikrim de bütçeniz kaç acaba ve bu bilgisayardan yazıyorum çok iyi ve yapacağınız işler neler ve kaç yıl kullanmayı planlıyorsunuz

Yorumun için çok teşekkür ederim. Her şeyi bıraktım sadece ASUS Zephyrus G14 ile ASUS TUF Gaming A14 arasında kaldım. Şu aralar TUF tarafındayım. Avantajları yapay zeka işlemcisi ve tuşu, zen 5 mimarisine sahip olması. Dezavantajı ekranı LCD olması. Zephyrus'un avantajı ekranı OLED ve çok şık, dezavantajı ise düz Ryzen 9'u var ve yapay zeka tuşu yok. Fikrin nedir? Bir de sanal RAM etkili mi?

Bence zorda kalmadıkça TUF serisine bulaşmayın. Arada devasa kalite farkı var.

sanal ram etkili ağır uygulamanın çökmemesi ve gerektiğinde için ama ssd den kullanıyor fikrim de bütçeniz kaç acaba ve bu bilgisayardan yazıyorum çok iyi ve yapacağınız işler neler ve kaç yıl kullanmayı planlıyorsunuz
En az 4-5 yıl kullanmak isterim. Bütçem ikisine de yeterli yani bu bantta. Adobe Premier, Photoshop, DaVinci Resolve, Forza Horizon 5, office ve okul programları. Bunları kullanacağım.

En az 4-5 yıl kullanmak isterim. Bütçem ikisine de yeterli yani bu bantta. Adobe Premier, Photoshop, DaVinci Resolve, Forza Horizon 5, office ve okul programları. Bunları kullanacağım.
size o dediğiniz uygulamaları indirip test edip geri dönücem bu arada full ayarlarda 2.8k rdr 2 de 80 fps alıyor onuda söylemiş olayım şarjı uzun gidiyor ama oyunda full parlaklık full ayarlarda 1 saat gidiyor oldukça fazla durduk yere ısınmıyor yani 16 gb ram yeter ama ben bi bu uygulamaları test edeyi hem zaten boştum sıkılıyordum evde denememi istediğiniz başka birşey varmı

size o dediğiniz uygulamaları indirip test edip geri dönücem bu arada full ayarlarda 2.8k rdr 2 de 80 fps alıyor onuda söylemiş olayım şarjı uzun gidiyor ama oyunda full parlaklık full ayarlarda 1 saat gidiyor oldukça fazla durduk yere ısınmıyor yani 16 gb ram yeter ama ben bi bu uygulamaları test edeyi hem zaten boştum sıkılıyordum evde denememi istediğiniz başka birşey varmı
Çok teşekkür ederim çok sağolun. Başka bir şey yok

Yok yeterli geldi. Zaten Zephyrus almak istiyordum siz de beni çok aydınlattınız çok yardımcı oldunuz sağolun çok teşekkür ederim.
Hepsiburadadan alın bende oradan aldım ama sakın yanlış satıcıdan almayın ben 1 saatlik indirim yakaladım diye 70300 e almıştım şuan 73999 baktım orijinal hepsiburada satıcısından alın zaten 20 yorum var onuda 5 yıldız freedos geliyor bu işlerden anlasam bile kurarken küçük bir sıkıntı çektim alınca size nasıl kuracağınızı eğer isterseniz anlatabilirim ve yorumlar öyle olmasa bile olanları aldırmayın yok kasıyor yok ekran gelmiyor falan hepsi yalan tüm sürücüleri eksiksiz güncellerseniz kullanmaya başlamadan önce hiçbir sıkıntı yaşamazsınız iyi günler yardım isterseniz buradan bana cevap yazmanız yeterli

Hepsiburadadan alın bende oradan aldım ama sakın yanlış satıcıdan almayın ben 1 saatlik indirim yakaladım diye 70300 e almıştım şuan 73999 baktım orijinal hepsiburada satıcısından alın zaten 20 yorum var onuda 5 yıldız freedos geliyor bu işlerden anlasam bile kurarken küçük bir sıkıntı çektim alınca size nasıl kuracağınızı eğer isterseniz anlatabilirim ve yorumlar öyle olmasa bile olanları aldırmayın yok kasıyor yok ekran gelmiyor falan hepsi yalan tüm sürücüleri eksiksiz güncellerseniz kullanmaya başlamadan önce hiçbir sıkıntı yaşamazsınız iyi günler yardım isterseniz buradan bana cevap yazmanız yeterli
Tamamdır çok sağolun yardımınız için ben de biraz indirim takip ediyorum zaten bunda karar kıldım.

Merhabalar, tekrar dönüş yapıyorum. Zephyrus G14 satın aldım indirimden. Sizin böyle kullanmayı çok sevdiğiniz bir özelliği var mı veya bana bu laptop hakkında bir şey söylemek ister misiniz? Bilgisayarı kurdum birkaç uygulama indirdim ama şu an boşta şarjda. Bi gelenek olarak derler ya ilk 3-5 saat şarjda kalsın diye. Bir de ilk açıldığında çok ısındı normal midir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı