ASUS ROG Zephyrus G14 nasıldır?

Bütçe
55000

Laksed

Hectopat

Merhaba. Bu attığım modeli aldım Amerika'dan ve bayağı da inceleyerek uzun bir arayış sonunda aldım fakat incelemelerde birkaç şey rahatsız etti ve buraya da sormak istedim.
1. si yükseltilemeyen 16 GB RAM gerçekten bu bilgisayarı almamayı gerektirecek kadar büyük bir problem mi? Ne gibi sıkıntılar çekerim?
2. si Armoury Crate uygulamasını silip g-helper kullanılmasının alıncak verimi bayağı bir arttıracağından bahsedilmiş. Armoury Crate'in RAM'i yorduğunu ve sıcaklığı gereksiz arttırdığını, g-helper ile bunların çözüleceğini söyleyen birkaç yorum gördüm fakat reklam vb. bir şey de olabileceğini düşündüğümden sormak istedim.

Ayrıca bu sorular dışında sizce nasıl bilgisayar? Bunlar dışında bir yorumunuz varsa da söylerseniz sevinirim.

Ne amaçla kullanmak için aldınız? ASUS'un en premium cihazlarından.

Hem oyun anlamında sağlam bir performans arıyordum, hem de üniversitede derslerde ve kütüphanede ders için kullanmak için aldım. Hafifliği boyutu falan çok hoşuma gitti.

1 2 yıla 16 GB RAM devri oyun için biter diye düşünüyorum. Diğer işlerinizi pek etkilemez. Satarsınız en kötü ama 1 2 yıl işinizi en iyi şekilde görür.

Peki Forza Horizon 5'i oynatır mı? Hem oyun hem de okul için bir bilgisayar arıyorum da TUF A14 ve ROG Zephyrus G14 arasında kaldım. Tek endişem 16 GB RAM.

Kendi konunuzu açıp etiket atarsanız yardımcı olayım, bu baska birine ait eski bir konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı