Kusura bakmayın geç döndüm. Vergi dahil değildir. Msı 2k ekran olması önemli 3070 bir laptop bakıyorum. Yaklaşık 2000 dolar civarında. Bütçem zaten ona tekabül ediyor. @Ramazan Ö birşeyler bulabildiniz mi acaba. Ben msı gs76 modeline baktım ve hoşuma gitti. Bu da linki
Gün içinde pek vaktim olmadığı için araştıramamıştım hocam. Attığınız linkteki ürün kaliteli bir ürün ama biraz ince. Ayrıca şu an satışta gözükmüyor. Onun dışında isteklerinize uyuyor gibi, alınabilir bir ürün.
Gün içinde pek vaktim olmadığı için araştıramamıştım hocam. Attığınız linkteki ürün kaliteli bir ürün ama biraz ince. Ayrıca şu an satışta gözükmüyor. Onun dışında isteklerinize uyuyor gibi, alınabilir bir ürün.
Teşekkürler ben yorumunuzu merak ettim. Baya bir tecrübeli birine benziyorsunuz. Ayrıca ince olması benim işime gelir. Performansa etkisi de aşırı değil.
Welcome to the MSI USA website. MSI designs and creates Mainboard, AIO, Graphics card, Notebook, Netbook, Tablet PC, Consumer electronics, Communication, Barebone, Server, industrial computing, Multimedia, Clean Machine and Car Infotainment.
us.msi.com
Buradan istediğiniz laptopları alabileceğiniz yerleri ilgili işlemleri yaparak bulabilirsiniz. Ben detaylı bakamadım.
Şuradan da gidebilirsiniz:
Ben bütçenizi aşan ama isteklerinizi karşılayan bir laptop bulabildim. Ne de olsa bir yakınınız getirecek sanırsam. Oradaki mağazalarda daha uygun fiyata bulunabileceklerini düşünüyorum.
Buy MSI GE Series GE66 Raider 11UG-070 15.6" 240 Hz Intel Core i7 11th Gen 11800H (2.30 GHz) NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU 16 GB Memory 1 TB NVMe SSD Windows 10 Home 64-bit Gaming Laptop with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Ben bütçenizi aşan ama isteklerinizi karşılayan bir laptop bulabildim. Ne de olsa bir yakınınız getirecek sanırsam. Oradaki mağazalarda daha uygun fiyata bulunabileceklerini düşünüyorum.
Buy MSI GE Series GE66 Raider 11UG-070 15.6" 240 Hz Intel Core i7 11th Gen 11800H (2.30 GHz) NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU 16 GB Memory 1 TB NVMe SSD Windows 10 Home 64-bit Gaming Laptop with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!