Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 10 Ekim 2019 #11 Firehorse MK II dedi: @Edwin elbette. Asus güzel dizüstüler üretiyor. Alabilirsiniz sorun olmaz. Soğutma konusunda bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sizin başka tavsiyeniz olur mu bu fiyat bandında veya daha düşük? Bu gece sipariş vereceğim.
Firehorse MK II dedi: @Edwin elbette. Asus güzel dizüstüler üretiyor. Alabilirsiniz sorun olmaz. Soğutma konusunda bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sizin başka tavsiyeniz olur mu bu fiyat bandında veya daha düşük? Bu gece sipariş vereceğim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #12 Halihazırda seçtiğiniz dizüstü hem çizim hem oyun için çok uygun.
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 10 Ekim 2019 #13 Asus ROG Zephyrus M (GU502GV) Asus’ buttoned-down Zephyrus M is a gaming laptop in search of purpose Asus ROG Zephyrus M GU502 Review Asus Zephyrus M GU502GV-BI7N10 ASUS ROG Zephyrus M GU502 review – industrial package with a huge potential Şu 5 incelemeye de bakabilirsiniz. Sıcaklıklar hakkında aşırı kötü bir yorum gelmemiş.
Asus ROG Zephyrus M (GU502GV) Asus’ buttoned-down Zephyrus M is a gaming laptop in search of purpose Asus ROG Zephyrus M GU502 Review Asus Zephyrus M GU502GV-BI7N10 ASUS ROG Zephyrus M GU502 review – industrial package with a huge potential Şu 5 incelemeye de bakabilirsiniz. Sıcaklıklar hakkında aşırı kötü bir yorum gelmemiş.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 10 Ekim 2019 #14 politetrafloraetilen dedi: Asus ROG Zephyrus M (GU502GV) Asus’ buttoned-down Zephyrus M is a gaming laptop in search of purpose Asus ROG Zephyrus M GU502 Review Asus Zephyrus M GU502GV-BI7N10 ASUS ROG Zephyrus M GU502 review – industrial package with a huge potential Şu 5 incelemeye de bakabilirsiniz. Sıcaklıklar hakkında aşırı kötü bir yorum gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Aldım artık gelince ufak bir incelemeden sonra yorum yapacağım .
politetrafloraetilen dedi: Asus ROG Zephyrus M (GU502GV) Asus’ buttoned-down Zephyrus M is a gaming laptop in search of purpose Asus ROG Zephyrus M GU502 Review Asus Zephyrus M GU502GV-BI7N10 ASUS ROG Zephyrus M GU502 review – industrial package with a huge potential Şu 5 incelemeye de bakabilirsiniz. Sıcaklıklar hakkında aşırı kötü bir yorum gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Aldım artık gelince ufak bir incelemeden sonra yorum yapacağım .
blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #15 Hayırlı olsun. Bizede ekrana ekmek banmak düşer.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 10 Ekim 2019 #16 blademasterkayle dedi: Hayırlı olsun. Bizede ekrana ekmek banmak düşer. Genişletmek için tıkla... İnşallah allah sanada nasip eder dostum
blademasterkayle dedi: Hayırlı olsun. Bizede ekrana ekmek banmak düşer. Genişletmek için tıkla... İnşallah allah sanada nasip eder dostum
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 11 Ekim 2019 #17 Hayırlı olsun, incelemeyi en yakın zamanda bekliyoruz.
B berenimustafa Centipat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer ANKARA 19 Ekim 2019 #18 Edwin dedi: Teşekkürler. Aldım artık gelince ufak bir incelemeden sonra yorum yapacağım . Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.Gule gule kullanın. Bende aynı cıhazdan dusunuyorum.Nereden temın etmıstnız.Memnunmusunz.Herhangı bır sorun ıle karsılatınız mı
Edwin dedi: Teşekkürler. Aldım artık gelince ufak bir incelemeden sonra yorum yapacağım . Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.Gule gule kullanın. Bende aynı cıhazdan dusunuyorum.Nereden temın etmıstnız.Memnunmusunz.Herhangı bır sorun ıle karsılatınız mı
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 20 Ekim 2019 #19 berenimustafa dedi: Hayırlı olsun.Gule gule kullanın. Bende aynı cıhazdan dusunuyorum.Nereden temın etmıstnız.Memnunmusunz.Herhangı bır sorun ıle karsılatınız mı Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım. Edwin dedi: Teşekkür ederim. Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım. Genişletmek için tıkla...
berenimustafa dedi: Hayırlı olsun.Gule gule kullanın. Bende aynı cıhazdan dusunuyorum.Nereden temın etmıstnız.Memnunmusunz.Herhangı bır sorun ıle karsılatınız mı Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım. Edwin dedi: Teşekkür ederim. Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım. Genişletmek için tıkla...
B berenimustafa Centipat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer ANKARA 20 Ekim 2019 #20 Edwin dedi: Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım. Genişletmek için tıkla... Klavye ışıkları müziğin ritmine göre degisiyor mu
Edwin dedi: Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım. Genişletmek için tıkla... Klavye ışıkları müziğin ritmine göre degisiyor mu