Çok teşekkür ederim. Sizin başka tavsiyeniz olur mu bu fiyat bandında veya daha düşük? Bu gece sipariş vereceğim.@Edwin elbette. Asus güzel dizüstüler üretiyor. Alabilirsiniz sorun olmaz. Soğutma konusunda bir problem yaşamazsınız.
Çok teşekkür ederim. Sizin başka tavsiyeniz olur mu bu fiyat bandında veya daha düşük? Bu gece sipariş vereceğim.@Edwin elbette. Asus güzel dizüstüler üretiyor. Alabilirsiniz sorun olmaz. Soğutma konusunda bir problem yaşamazsınız.
Teşekkürler. Aldım artık gelince ufak bir incelemeden sonra yorum yapacağımAsus ROG Zephyrus M (GU502GV)
Asus’ buttoned-down Zephyrus M is a gaming laptop in search of purpose
Asus ROG Zephyrus M GU502 Review
Asus Zephyrus M GU502GV-BI7N10
ASUS ROG Zephyrus M GU502 review – industrial package with a huge potential
Şu 5 incelemeye de bakabilirsiniz. Sıcaklıklar hakkında aşırı kötü bir yorum gelmemiş.
İnşallah allah sanada nasip eder dostumHayırlı olsun. Bizede ekrana ekmek banmak düşer.![]()
Teşekkürler. Aldım artık gelince ufak bir incelemeden sonra yorum yapacağım.
Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım.Hayırlı olsun.Gule gule kullanın. Bende aynı cıhazdan dusunuyorum.Nereden temın etmıstnız.Memnunmusunz.Herhangı bır sorun ıle karsılatınız mı
Teşekkür ederim. Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım.
Şu anlık bir sıkıntısı yok tasarımı falan da güzel tavsiye ederim. Ben Asus ROG Zephyrus GU502GV-ES004 Intel Core i7 9750H 16GB Fiyatı buradan laptopfirsati adlı satıcıdan almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.