ASUS RT-AC86u kurulumu

819 muş hocam çok büyük uğraşlar sonucu bulabildim resmen herifler bulamayalım diye yerin dibine koymuşlar gibi yapmışlar.
İnanılmaz. Çok gereksiz uğraşmışız gerçekten. Bu arada şimdiye kadar gördüğüm herkeste 35 olan değerin nadiren de olsa değiştiğini öğrendim. Hocam hayırlı olsun. Bu arada @YusufGK hocam sağolun. Bende ilk defa VLANID'nin değiştiğini gördüm.

Vlan ID önemli genelde 35 oluyor ama bende 1458 idi. Kayseri'de yaşıyorum, FTTH altyapıya sahibim (daireye kadar fiber kablosu geliyor).

Teşekkür ederiz hocam

hocam şu an internete bağlandı yazıyor fakat hiçbir yere girmiyor ve kafasına göre bir URL açıyor 212.156.1.15 diye ve bu siteye ulaşılamıyor diyor bu arada modemi panelden yeniden başlattım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    404,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Şehir bazlı değiştiriyorlar galiba.

Ben keenetic router kullanmıştım sadece kullanıcı adı, şifre ve vlanid ile bağlantı kurulabiliyordu.
Eğer varsa Mac klonlama deneyin ZTE routerin Mac ID'sini ASUS'a geçirin. Kullanma klavuzunda gösteriyordur nasıl yapılacağı.

Klonladım ama olmadı yine girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…