ASUS RT-AC86u kurulumu

• Konuyu başlatan birman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.943
819 muş hocam çok büyük uğraşlar sonucu bulabildim resmen herifler bulamayalım diye yerin dibine koymuşlar gibi yapmışlar.
İnanılmaz. Çok gereksiz uğraşmışız gerçekten. Bu arada şimdiye kadar gördüğüm herkeste 35 olan değerin nadiren de olsa değiştiğini öğrendim. Hocam hayırlı olsun. Bu arada @YusufGK hocam sağolun. Bende ilk defa VLANID'nin değiştiğini gördüm.

Vlan ID önemli genelde 35 oluyor ama bende 1458 idi. Kayseri'de yaşıyorum, FTTH altyapıya sahibim (daireye kadar fiber kablosu geliyor).

Teşekkür ederiz hocam 😊
İnanılmaz. Çok gereksiz uğraşmışız gerçekten. Bu arada şimdiye kadar gördüğüm herkeste 35 olan değerin nadiren de olsa değiştiğini öğrendim. Hocam hayırlı olsun. Bu arada @YusufGK hoca.

hocam şu an internete bağlandı yazıyor fakat hiçbir yere girmiyor ve kafasına göre bir URL açıyor 212.156.1.15 diye ve bu siteye ulaşılamıyor diyor bu arada modemi panelden yeniden başlattım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    404,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
İnanılmaz. Çok gereksiz uğraşmışız gerçekten. Bu arada şimdiye kadar gördüğüm herkeste 35 olan değerin nadiren de olsa değiştiğini öğrendim. Hocam hayırlı olsun. Bu arada @YusufGK hocam sağ olun. Bende ilk defa VLANID'nin değiştiğini gördüm.

Şehir bazlı değiştiriyorlar galiba.

Teşekkür ederiz hocam 😊

hocam şu an internete bağlandı yazıyor fakat hiçbir yere girmiyor ve kafasına göre bir URL açıyor 212.156.1.15 diye ve bu siteye ulaşılamıyor diyor bu arada modemi panelden yeniden başlattım

Ben keenetic router kullanmıştım sadece kullanıcı adı, şifre ve vlanid ile bağlantı kurulabiliyordu.
Eğer varsa Mac klonlama deneyin ZTE routerin Mac ID'sini ASUS'a geçirin. Kullanma klavuzunda gösteriyordur nasıl yapılacağı.

Şehir bazlı değiştiriyorlar galiba.

Ben keenetic router kullanmıştım sadece kullanıcı adı, şifre ve vlanid ile bağlantı kurulabiliyordu.
Eğer varsa Mac klonlama deneyin ZTE routerin Mac ID'sini ASUS'a geçirin. Kullanma klavuzunda gösteriyordur nasıl yapılacağı.

Klonladım ama olmadı yine girmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı