ASUS RTX 2060 vs XFX RX 5600 TX sistem toplama

napmam lazım peki ayriyetten bi psu alıp mı takmam lazım
f/p açısından mı daha iyi yoksa performansıda mı daha iyi

Gamepower PSU larıyla bu videonun alakası ne? Nejdat bey voltajı Amerika'ya göre
Olan 115W'a çekmiş bu yüzden patlamış. Gamepower PSU'ları zaten 220W ile çalışıyor. Attığınız video kanıt değil. Corsair ya da başka bir markada bu özellik olsa ve ayarı değiştirsen o da patlar. Yeni model PSU'larda bu özeelik yok zaten. Yani attığın video da Gamepower PSU'larla ilgili bir şey görmedim. Patladığını söyleyen kişilere kullanıp kullanmadıklarını sorduğum zaman küfürler edip kaçıyorlar. PSU'su patlayan kişiler de 500-600W'luk sistemi 450W ile çalıştırıp PSU'yu zorladıkları için PSU patlıyor. Bu da gayet normal bir şey.

Kasanın içindeki psu ile kullanabilir miyim yani patlama yanma gibi risk olmadan

Kasanın içindeki PSU ile kullanabilir miyim yani patlama yanma gibi risk olmadan

Her PSU'da risk vardır. Elektronik aletler sonuçta Gamepower PSU'ların diğerlerinden farkı yok bence. Bende aldım aynı kasayı gelmesini bekliyorum. Dünyanın birçok yerinde ün salmış gamemax firmasının yan firması gibi bir şey Gamepower.

Kardeşim Allah seni bana mı gönderiyor? Her forumdaki konuda şu üye olup çıkıp işi düşünce bir daha gelip Gamepower'ı savunanlarla dolu. O PSU aynı etkiyi gösterecektir o PSU'larda akım koruması gibi hiçbir özellik yok milletin başını yakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…