ASUS RTX 2060 vs XFX RX 5600 TX sistem toplama

@Emirjan7 sistemi yakıp patlama oranı %80.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

napmam lazım peki ayriyetten bi psu alıp mı takmam lazım
Bu daha iyi olur:
⦁ AMD Ryzen 5 3600 (1320TL-Sitem)
⦁ Gigabyte B450M DS3H (620TL-Netsipariş)
⦁ Corsair Venegance LPX 2x8GB 3600MHz CL16 (630TL-Webdenal)
⦁ Gigabyte RX 5600XT Windforce OC 6 GB (2360TL-Sinerji)
⦁ Kingston A2000 500GB NVMe (560TL-Trendyol)
⦁ In Win 101 650W 80+ (FSP PSU) (780TL-Ucuztedarik)
⦁ Aerocool Air Frost 4 FRGB 12 (120TL-Teknobiyotik)
f/p açısından mı daha iyi yoksa performansıda mı daha iyi

@Emirjan7 sistemi yakıp patlama oranı %80.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gamepower PSU larıyla bu videonun alakası ne? Nejdat bey voltajı Amerika'ya göre
Olan 115W'a çekmiş bu yüzden patlamış. Gamepower PSU'ları zaten 220W ile çalışıyor. Attığınız video kanıt değil. Corsair ya da başka bir markada bu özellik olsa ve ayarı değiştirsen o da patlar. Yeni model PSU'larda bu özeelik yok zaten. Yani attığın video da Gamepower PSU'larla ilgili bir şey görmedim. Patladığını söyleyen kişilere kullanıp kullanmadıklarını sorduğum zaman küfürler edip kaçıyorlar. PSU'su patlayan kişiler de 500-600W'luk sistemi 450W ile çalıştırıp PSU'yu zorladıkları için PSU patlıyor. Bu da gayet normal bir şey.

Gamepower PSU larıyla bu videonun alakası ne? Nejdat bey voltajı Amerika'ya göre
Olan 115W'a çekmiş bu yüzden patlamış. Gamepower PSU'ları zaten 220W ile çalışıyor. Attığınız video kanıt değil. Corsair ya da başka bir markada bu özellik olsa ve ayarı değiştirsen o da patlar. Yeni model PSU'larda bu özeelik yok zaten. Yani attığın video da Gamepower PSU'larla ilgili bir şey görmedim. Patladığını söyleyen kişilere kullanıp kullanmadıklarını sorduğum zaman küfürler edip kaçıyorlar. PSU'su patlayan kişiler de 500-600W'luk sistemi 450W ile çalıştırıp PSU'yu zorladıkları için PSU patlıyor. Bu da gayet normal bir şey.
Kasanın içindeki psu ile kullanabilir miyim yani patlama yanma gibi risk olmadan

Kasanın içindeki PSU ile kullanabilir miyim yani patlama yanma gibi risk olmadan

Her PSU'da risk vardır. Elektronik aletler sonuçta Gamepower PSU'ların diğerlerinden farkı yok bence. Bende aldım aynı kasayı gelmesini bekliyorum. Dünyanın birçok yerinde ün salmış gamemax firmasının yan firması gibi bir şey Gamepower.

Her PSU'da risk vardır. Elektronik aletler sonuçta Gamepower PSU'ların diğerlerinden farkı yok bence. Bende aldım aynı kasayı gelmesini bekliyorum. Dünyanın birçok yerinde ün salmış gamemax firmasının yan firması gibi bir şey Gamepower.

Kardeşim Allah seni bana mı gönderiyor? Her forumdaki konuda şu üye olup çıkıp işi düşünce bir daha gelip Gamepower'ı savunanlarla dolu. O PSU aynı etkiyi gösterecektir o PSU'larda akım koruması gibi hiçbir özellik yok milletin başını yakma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı