ASUS RTX 2070 Turbo yerine kart önerisi

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Ekran kartı fiyatlarını takip edenler varsa eğer fiyatların bu ara iyice düştüğünü görebilir. Bende de 2070 Turbo var. Acaba kartımı satmayı deneyip güncellemeli miyim yoksa fiyatlar daha da düşecek mi veya iyi bir fiyata satılır mı onu da bilmiyorum. Açıkçası kartla hiç mining yapmadım ve aşırı yük altına alacak bir şey de yapmadım. Temiz ikinci el denebilir. Yeni bir kart alacaksam eğer 2070'den de iyi olmalı tabii ki. En az 30 40 FPS fark etmesi tercihim. Ben oyun, film, dizi vs için kullanıyorum PC'yi.

Sistemim:
ASUS RTX 2070 Turbo.
R7 3800X.
B450M S2H (MSI B550 Gaming Plus kartını aldım henüz sisteme entegre edemedim)
2x8 3200MHz CL16.

Yaz veya eylülde çıkar gibi görünüyor. Mesela 20bin liraya RTX 4070 çıkar, 3090'dan güçlü olur. Yani böyle durumlar da olabilir. Bekleyip görmek gerekiyor.
Asıl sıkıntı firmaların artık uyanmış olması.
Öğrendiler ki artık istedikleri fiyatları biçip kullanıcıya satabilecekler. Pandemi onlara bunu gösterdi. Normalde satmaları gereken fiyatların 2-3 katına yok sattılar. Bu yüzden yeni çıkacak kartların MSRP'lerinin yüksek olma ihtimali var.

Asıl sıkıntı firmaların artık uyanmış olması.
Öğrendiler ki artık istedikleri fiyatları biçip kullanıcıya satabilecekler. Pandemi onlara bunu gösterdi. Normalde satmaları gereken fiyatların 2-3 katına yok sattılar. Bu yüzden yeni çıkacak kartların MSRP'lerinin yüksek olma ihtimali var.

MSRP ne oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı