Consferacy
Centipat
Asus rtx 2080 gaming advanced edition veya gaming olarak geciyorAsus 2080Ti Gaming Edition diye bir kart bulamadım zaten duymamıştım da. Strix OC en güzel kartlardandır.
*Düzeltme: Bildiğim en güzel ve güçlü kart:
Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11GB 352Bit GDDR6 Fiyatı
Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 Ti Xtreme 11GB 352Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Anakart olarak bütçe belirtmemişsiniz, SLI felan yapmayacak ve aşırı depolama kullanmayacaksanız giriş seviye Z390 alsanız yeterli olacaktır.
Bütçe önemli değil ise;
Msi meg z390 godlike intel z390 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi meg z390 godlike intel z390 anakart fiyatı uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da
Msi meg z390 godlike intel z390 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi meg z390 godlike intel z390 anakart fiyatı uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Söylediğiniz 2 farklı kartın linkini atabilir misiniz rica etsem? Gaming derken MSI Gaming 2080Ti'mı kastediyorsunuz?Onerdiginiz godlike modeli fiyat olarak baya yuksek. Ben 2-3bin tl arasinda anakart ariyorum 2080ti ve i9 9900k yi kaldiracak sorun cikartmayacak anakart ariyorum. Bir sorumda asus 2080ti oc ve gaming arasindaki fark nedir? Overlock yapmayi bilmiyorumda hangisini önerrirsiniz
Zaten 2080Ti en üst seviye kart olduğu için herhangi bir marka veya model olarak sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. Burada tercih kişisel olarak güzel göründüğünü düşündüğünüzü bütçeniz yetiyorsa almak olacaktır. Yukarıda 2 farklı karttan bahsettiğinizi anladım ben. STRIX 2080Ti bence çok güzel görünen bir kart. Özellikle dikey konumlandırma yaparsanız uzatma ile çok güzel duracaktır kasanızda.https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ce RTX 2080 Ti Gaming Advanced Edition Fiyatı
Tabiki çok kaliteli anakartlar bunlar zaten, siz şuradan bir fikir edinin isterseniz. Serinin vrm ve port olarak araştırmasını yapardım Maximus için ama şuan bakamıyorum. Aorus Pro kalite ve performans olarak çok iyi olduğunu bildiğim için attım. 9900K alsam heralde o anakartı alırdım.https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ce RTX 2080 Ti Gaming Advanced Edition Fiyatıekran karti yardinimizi için çok tesekkur ederim, anakart konusunda asus maximus serisini önerirmisiniz?
Cok tesekur ederim yardiniminiz icin anakart konusunda bir bilgim yok belki 10 yil sonra kasa toplucam hep gaming laptop aliyordum tekrar kasa toplamaya karar verdim o yuzden fazla bir bilgim yok anakart hakkinda . Sizin direk fiyat performans olarak onerebilcegniz anakart hangisidir cok butce yormuyacak ve sistem olarak hic bir sorun cikarmayacak ?Zaten 2080Ti en üst seviye kart olduğu için herhangi bir marka veya model olarak sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. Burada tercih kişisel olarak güzel göründüğünü düşündüğünüzü bütçeniz yetiyorsa almak olacaktır. Yukarıda 2 farklı karttan bahsettiğinizi anladım ben. STRIX 2080Ti bence çok güzel görünen bir kart. Özellikle dikey konumlandırma yaparsanız uzatma ile çok güzel duracaktır kasanızda.
Tabiki çok kaliteli anakartlar bunlar zaten, siz şuradan bir fikir edinin isterseniz. Serinin vrm ve port olarak araştırmasını yapardım Maximus için ama şuan bakamıyorum. Aorus Pro kalite ve performans olarak çok iyi olduğunu bildiğim için attım. 9900K alsam heralde o anakartı alırdım.
AnandTech Forums: Technology, Hardware, Software, and Deals
Seeking answers? Join the AnandTech community: where nearly half-a-million members share solutions and discuss the latest tech.www.anandtech.com
1500-2700 tl arasinda ariyorum bu model asiri pahaliF/P olarak ve ben olsam alırdım dediğim anakart:
Gigabyte Z390 AORUS PRO 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart Fiyatı
Gigabyte Z390 AORUS PRO 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sistemim çok güçlü dünya para harcadım biraz daha harcarım daha güzel görünsün bir tık daha kaliteli olsun derseniz de yine aynı şekilde öyle olsa bunu alırdım dediğim anakart bu ama TR de stok yok sanırım:
ROG MAXIMUS XI APEX | Anakartlar | ROG Türkiye
Üst düzey performans, DDR4 4800MHz, M.2 soğutma bloklu ROG DIMM.2 (çift M.2), iki kat kapasiteli DIMM desteği, Aura Sync RGB LED, SATA 6Gbps ve USB 3.1 Gen 2 özelliklerine sahip Intel Z390 ATX anakartwww.asus.com
Aorus PRO 1600TL?1500-2700 tl arasinda ariyorum bu model asiri pahali)