ASUS RTX 2080 Ti OC vs Gaming Edition

Consferacy

Centipat
Merhaba. Yurtdisindan ASUS RTX 2080 Ti ekran karti alacagim fakat 2080 Ti OC veya Gaming Edition arasindaki farklar nelerdir? OC yapmayi bilmiyorum ve öneriniz nedir ve ayrica anakart tavsiyesiniz nedir? (İslemci i9 9900K )

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus 2080Ti Gaming Edition diye bir kart bulamadım zaten duymamıştım da. Strix OC en güzel kartlardandır.
*Düzeltme: Bildiğim en güzel ve güçlü kart:

Anakart olarak bütçe belirtmemişsiniz, SLI felan yapmayacak ve aşırı depolama kullanmayacaksanız giriş seviye Z390 alsanız yeterli olacaktır.
Bütçe önemli değil ise;

Son düzenleme:
Onerdiginiz godlike modeli fiyat olarak baya yuksek. Ben 2-3bin tl arasinda anakart ariyorum 2080ti ve i9 9900k yi kaldiracak sorun cikartmayacak anakart ariyorum:). Bir sorumda asus 2080ti oc ve gaming arasindaki fark nedir? Overlock yapmayi bilmiyorumda hangisini önerrirsiniz
Asus 2080Ti Gaming Edition diye bir kart bulamadım zaten duymamıştım da. Strix OC en güzel kartlardandır.
*Düzeltme: Bildiğim en güzel ve güçlü kart:

Anakart olarak bütçe belirtmemişsiniz, SLI felan yapmayacak ve aşırı depolama kullanmayacaksanız giriş seviye Z390 alsanız yeterli olacaktır.
Bütçe önemli değil ise;
Asus rtx 2080 gaming advanced edition veya gaming olarak geciyor

Onerdiginiz godlike modeli fiyat olarak baya yuksek. Ben 2-3bin tl arasinda anakart ariyorum 2080ti ve i9 9900k yi kaldiracak sorun cikartmayacak anakart ariyorum:). Bir sorumda asus 2080ti oc ve gaming arasindaki fark nedir? Overlock yapmayi bilmiyorumda hangisini önerrirsiniz
Söylediğiniz 2 farklı kartın linkini atabilir misiniz rica etsem? Gaming derken MSI Gaming 2080Ti'mı kastediyorsunuz?
Anakart olarak bunu rahatlıkla alabilirsiniz çok kaliteli.

Ekleme: Kart modelince bulunan OC ibaresi markanın kartı fabrika çıkışı yüksek saat hızları ile sunduğunu belirtir. Hiçbir OC bilgisi olmadan herhangi bir ekran kartını satın alıp takıp çalıştırabilirsiniz. Farklı markalar farklı yazılımları ile oyun için modlar sunar. Silent/Gaming/OC gibi, tek tık ile performans veya sessizlik arasında tercihinizi yapabilirsiniz yani bir OC bilgisi deneyim vs. gerektirmiyor rahat olabilirsiniz.
Anakarta bir diğer alternatif:

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ce RTX 2080 Ti Gaming Advanced Edition Fiyatı
ekran karti yardinimizi için çok tesekkur ederim, anakart konusunda asus maximus serisini önerirmisiniz?

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ce RTX 2080 Ti Gaming Advanced Edition Fiyatı
Zaten 2080Ti en üst seviye kart olduğu için herhangi bir marka veya model olarak sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. Burada tercih kişisel olarak güzel göründüğünü düşündüğünüzü bütçeniz yetiyorsa almak olacaktır. Yukarıda 2 farklı karttan bahsettiğinizi anladım ben. STRIX 2080Ti bence çok güzel görünen bir kart. Özellikle dikey konumlandırma yaparsanız uzatma ile çok güzel duracaktır kasanızda.
ekran karti yardinimizi için çok tesekkur ederim, anakart konusunda asus maximus serisini önerirmisiniz?
Tabiki çok kaliteli anakartlar bunlar zaten, siz şuradan bir fikir edinin isterseniz. Serinin vrm ve port olarak araştırmasını yapardım Maximus için ama şuan bakamıyorum. Aorus Pro kalite ve performans olarak çok iyi olduğunu bildiğim için attım. 9900K alsam heralde o anakartı alırdım.

Zaten 2080Ti en üst seviye kart olduğu için herhangi bir marka veya model olarak sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. Burada tercih kişisel olarak güzel göründüğünü düşündüğünüzü bütçeniz yetiyorsa almak olacaktır. Yukarıda 2 farklı karttan bahsettiğinizi anladım ben. STRIX 2080Ti bence çok güzel görünen bir kart. Özellikle dikey konumlandırma yaparsanız uzatma ile çok güzel duracaktır kasanızda.

Tabiki çok kaliteli anakartlar bunlar zaten, siz şuradan bir fikir edinin isterseniz. Serinin vrm ve port olarak araştırmasını yapardım Maximus için ama şuan bakamıyorum. Aorus Pro kalite ve performans olarak çok iyi olduğunu bildiğim için attım. 9900K alsam heralde o anakartı alırdım.
Cok tesekur ederim yardiniminiz icin anakart konusunda bir bilgim yok belki 10 yil sonra kasa toplucam hep gaming laptop aliyordum tekrar kasa toplamaya karar verdim o yuzden fazla bir bilgim yok anakart hakkinda . Sizin direk fiyat performans olarak onerebilcegniz anakart hangisidir cok butce yormuyacak ve sistem olarak hic bir sorun cikarmayacak ?

F/P olarak ve ben olsam alırdım dediğim anakart:

Sistemim çok güçlü dünya para harcadım biraz daha harcarım daha güzel görünsün bir tık daha kaliteli olsun derseniz de yine aynı şekilde öyle olsa bunu alırdım dediğim anakart bu ama TR de stok yok sanırım:

F/P olarak ve ben olsam alırdım dediğim anakart:

Sistemim çok güçlü dünya para harcadım biraz daha harcarım daha güzel görünsün bir tık daha kaliteli olsun derseniz de yine aynı şekilde öyle olsa bunu alırdım dediğim anakart bu ama TR de stok yok sanırım:
1500-2700 tl arasinda ariyorum bu model asiri pahali:))

1500-2700 tl arasinda ariyorum bu model asiri pahali:))
Aorus PRO 1600TL? :) Anlayamadım.
Biraz araştırdım siz bunu alın geçin pişman olmazsınız :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı