Fiyati okeydir banaFiyatı nedir? Önemli olan o sırf markası Asus diye fazladan 2-3 bin TL vermeye gerek yok bunu da alabilirsin;
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD9PSU) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
Neyin fiyatı okeydir? Asus'un mu kaç para?Fiyati okeydir bana
1500 AZN.Neyin fiyatı okeydir? Asus'un mu kaç para?
Türkçen var mı?1500 AZN.
Bu firma beni dolandırdı, buyrun:Fiyatı nedir? Önemli olan o sırf markası Asus diye fazladan 2-3 bin TL vermeye gerek yok bunu da alabilirsin;
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD9PSU) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
Yaşadığın deneyim için bir şey diyemem ama Gaming.gen.tr'ye dolandırıcı demen komik. Site bilinen bir yer ve bu ve başka forumlarda sistem, ekran kartı vs için her zaman önerilen bir yer ben daha yeni ekran kartı aldım hiçbir sıkıntım da yok ben söyleyeyim direkt ''bunlar dolandırıcı'' dersen bir süre sonra evine mahkeme kağıdı gelir.Bu firma beni dolandırdı, buyrun:
Gaminggentr'den alınan PSU 2. el mi?
Sipariş verdiğim ürün şöyle kutusuz şekilde geldi. Üstünde de çizikler ve aşınmalar var. Ne bu şimdi?www.technopat.net
3 5 TL daha ucuza diye kesinlikle almayın!
Merhaba güzel insanlar. ASUS RTX 4070 Super OC alınır mı?
Performanslı, kaliteli bir şey diyorlar. OC olmasının mesela digerlerinden farkı nedir? Ekran kartı işlerinden çok anlamıyorum açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.