Asus RX 470 Frekans Düşmesi

Rx modellerde bi yerde okumustum 70 ile 80 dereceye kadar performans kayiplari olmuyor diye birde bu soylediklerin benim kullandigim Sapphire modelinde de oluyor. Ama benim ki darbogaz işlemcim yetişmiyor biliyorum. birde cevap verirse bu durumu daha deneyimli birine @BilgisayarKurdu cevaplar mı ki ?

Son düzenleme:
Rx modellerde bi yerde okumustum 70 ile 80 dereceye kadar performans kayiplari olmuyor diye birde bu soylediklerin benim kullandigim Sapphire modelinde de oluyor. Ama benim ki darbogaz işlemcim yetişmiyor biliyorum. birde cevap verirse bu durumu daha deneyimli birine @BilgisayarKurdu cevaplar mı ki ?
biraz önce asus canlı destekle bağlantıya geçtim ürünü kendilerine yollamam içim form doldurttular servise gidecek yani 24 saat içinde e posta ile kargo bilgileri gönderecekler artık sorun olup olmadığını 20 gün sonra anlayacağız en kesin yanıt servisten gelecek galiba

biraz önce asus canlı destekle bağlantıya geçtim ürünü kendilerine yollamam içim form doldurttular servise gidecek yani 24 saat içinde e posta ile kargo bilgileri gönderecekler artık sorun olup olmadığını 20 gün sonra anlayacağız en kesin yanıt servisten gelecek galiba
O zaman sorun varsa bile özür dilemek amacıyla sana rx480 göndermeleri dilegiyle :))

:) öyle bir şey olmayacağı kesin keşke olsa :) bu arada yardımların için teşekkürler..

Belli olmaz benim içini açıp termal macununu değiştirdiğim hd 7850 ekran kartını aldılar (arkadaş bios güncellerken anakart ve ekran kartını halletmişti) aynısı yada para iadesi yapılmasını söyleyen yazı verdiler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı