Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2016 #11 Mehmet Ali Kaba dedi: Dostum bir şey dememişsin. xD Genişletmek için tıkla... Pardon senin alıntından bir harf sildim benim yazdıklarım senin alıntına karışmış neyse zaten kartı geri iade ettim ben .
Mehmet Ali Kaba dedi: Dostum bir şey dememişsin. xD Genişletmek için tıkla... Pardon senin alıntından bir harf sildim benim yazdıklarım senin alıntına karışmış neyse zaten kartı geri iade ettim ben .
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.293 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 27 Ekim 2016 #12 Batucan 500 dedi: Pardon senin alıntından bir harf sildim benim yazdıklarım senin alıntına karışmış neyse zaten kartı geri iade ettim ben . Genişletmek için tıkla... dostum bir şey sorucam nasıl direk iade edebiliyorsun. Ayıp olmazsa nereden aldın acaba ?
Batucan 500 dedi: Pardon senin alıntından bir harf sildim benim yazdıklarım senin alıntına karışmış neyse zaten kartı geri iade ettim ben . Genişletmek için tıkla... dostum bir şey sorucam nasıl direk iade edebiliyorsun. Ayıp olmazsa nereden aldın acaba ?
O Onrcann Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2016 #13 Arkadaslar bu sistem 2400 MHZ calisiyor. Sizce yeterlimi? Bir arkadas piyasadaki tum oyunlari 1080p oynatir dedi.
Arkadaslar bu sistem 2400 MHZ calisiyor. Sizce yeterlimi? Bir arkadas piyasadaki tum oyunlari 1080p oynatir dedi.