Arkadaşımızın İncehesap'tan aldığı ASUS RX 5500XT 8 GB tır. RX580 8 GB ile karşılaşması da burada buyrun
konu kapanmıştır...
4 GB'lık tahmin etmiştim. Dediğiniz gibi mantıklı bir seçim olmuş o zaman.
Arkadaşımızın İncehesap'tan aldığı ASUS RX 5500XT 8 GB tır. RX580 8 GB ile karşılaşması da burada buyrun
konu kapanmıştır...
İki kartın da fiyatı ortalama aynı gördüğüm kadarıyla 100-150 TL oynuyor. RX 5500 XT daha iyi bir ekran kartıdır. Ayrıca RX580 GDDR5 / RX 5500 XT GDDR6 dır. Sonuç ortada tartışmaya bile gerek olmayan bir konudur. Gönül rahatlığı ile 5500 XT alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
HahahahArkadaşın aldığı 4 GB'sa? Bilmeden konuşmak saçma olur 4 GB'lık bir testlere bakın bir de siz.
Hayırlı olsun gayet güzel almışsın. Dediğim gibi 4GB'lık tahmin ediyordum.Çok teşekkürler
Aldığım model 8 GB olan modeli.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Bakalım sipariş hazırlanıyormuş. Kalan parçaları da tamamlayınca performans açısından memnuniyetim adına buraya yazarım.
.
.
Demek RX580 daha iyiymişlütfen tekrar incelemenizi tavsiye ederim.
Tartışmaya açık olmamakRX580 tüm oyun testlerinde geçiyor 5500'ü o yüzden dedim güncel istiyorsan o FPS istiyorsan o diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.