ASUS RX 5500 XT alınır mı?

Bütçe
1650
Arkadaşımızın İncehesap'tan aldığı ASUS RX 5500XT 8 GB tır. RX580 8 GB ile karşılaşması da burada buyrun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

;) konu kapanmıştır...

4 GB'lık tahmin etmiştim. Dediğiniz gibi mantıklı bir seçim olmuş o zaman.

İki kartın da fiyatı ortalama aynı gördüğüm kadarıyla 100-150 TL oynuyor. RX 5500 XT daha iyi bir ekran kartıdır. Ayrıca RX580 GDDR5 / RX 5500 XT GDDR6 dır. Sonuç ortada tartışmaya bile gerek olmayan bir konudur. Gönül rahatlığı ile 5500 XT alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

Çok teşekkürler

Hahahah :D Arkadaşın aldığı 4 GB'sa? Bilmeden konuşmak saçma olur 4 GB'lık bir testlere bakın bir de siz.

Aldığım model 8 GB olan modeli.

Önerileriniz için çok teşekkürler. Bakalım sipariş hazırlanıyormuş. Kalan parçaları da tamamlayınca performans açısından memnuniyetim adına buraya yazarım.

Çok teşekkürler

Aldığım model 8 GB olan modeli.

Önerileriniz için çok teşekkürler. Bakalım sipariş hazırlanıyormuş. Kalan parçaları da tamamlayınca performans açısından memnuniyetim adına buraya yazarım.
Hayırlı olsun gayet güzel almışsın. Dediğim gibi 4GB'lık tahmin ediyordum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.
.
Demek RX580 daha iyiymiş :) lütfen tekrar incelemenizi tavsiye ederim.

Tartışmaya açık olmamak :D RX580 tüm oyun testlerinde geçiyor 5500'ü o yüzden dedim güncel istiyorsan o FPS istiyorsan o diye.

65 tane oyunun test sonuçları burada. 1 oyunda bile geçemiyor 5500XT'yi. Aralarında da çok fark yok ama.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    63,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 2.PNG
    2.PNG
    62,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.PNG
    3.PNG
    63 KB · Görüntüleme: 48
  • 4.PNG
    4.PNG
    57,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 5.PNG
    5.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı