Asus RX 580 Coil Whine Sorunu

Berkan Aslan

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 ay önce ROG STRIX RX 580 model ekran kartlı bir sistem topladım. İlk 5-6 ay bu ses hiç canımı sıkmıyordu oyunlara girdiğimde oluyordu normal karşılıyordum fakat artık bir sorun var gibi hissettiriyor. Her oyun oynadığımda başlıyor ve oyunu kapatana kadar kesilmiyor. Yani demek istediğim bu sesin bir zararı var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da yardımcı olabileceğim konu sana arkadaşım. Asus'a Coilwhine var diye RX 5700XT yolladım bana sesi duyamadık dediler sen düşün. Değişim yapmıyorlar kart sorunsuz deyip gönderiyorlar. Ben ikinciye gönderdim ses ve kartta sorun var diye GPU arızalı çıkmış yani bunu nasıl oluyor da ilk gönderdiğimde anlayamıyorlar anlam veremiyorum. Karar senin uğraşır ve bastırırsan DOA kapsamında para iadesi alabilirsin ama şunu da unutma süreç sıkıyor insanın canını bilgine iyi günler.
Not: 2. kez 1 hafta kadar olmadan tekrar yolladım.

Tam da yardımcı olabileceğim konu sana arkadaşım. Asus'a Coilwhine var diye RX 5700XT yolladım bana sesi duyamadık dediler sen düşün. Değişim yapmıyorlar kart sorunsuz deyip gönderiyorlar. Ben ikinciye gönderdim ses ve kartta sorun var diye GPU arızalı çıkmış yani bunu nasıl oluyor da ilk gönderdiğimde anlayamıyorlar anlam veremiyorum. Karar senin uğraşır ve bastırırsan DOA kapsamında para iadesi alabilirsin ama şunu da unutma süreç sıkıyor insanın canını bilgine iyi günler.
Not: 2. kez 1 hafta kadar olmadan tekrar yolladım.
Anladığım kadarıyla bayağı bir uğraşmam gerekiyor ya da en iyisi bu şekilde kullanmak. Cevapladığınız için teşekkürler.
Gürültüden başka zararı yok. Dert etmeyin.
Yani arkadaşımda aynı ekran kartından satın aldı fakat o kartta bunun gibi bir ses yok. Bu yüzden şüphelenmiştim. Cevapladığınız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı