ASUS RX 580 Sinyal Yok Hatası

Kabloda sorun olsa guvenli mod ile açamazdim diye düşünüyorum. Çünkü güvenli mod ile açabiliyorum. Sistem geri yükleyip driver kurulmamış noktaya sistem geri yüklediğimde sorunsuz açılıp kapanıyor. Bilgisayarı kullanabiliyorum.

Şuan driver yüklu değil ve aygıt yöneticisinde standart vga görüntü bağdaştırıcı olarak gözüküyor. Masa üstü ekran çözünürlüğü en fazla 1366x768 olarak ayarlanabiliyor. Güvenli moddayken çözünürlüğe bakmadım. Sistemi geri yükleyip sürücüsüz noktaya geri döndüm direk pc kullanabilmek için. Ama simgeler koca kocaydı çözünürlük 800x600 falandı muhtemelen.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Az önce sorunu çözdüm. Tamamen alakasız bi problemmiş ve ilk gün nasıl calıştı o zaman diye anlam veremedim. Neyse sorun monıtör olarak kullandıgım 55nu8000 tv nin kendi ayarlarındanmış. Harici cihaz bağlantı diye bi ayar icinde en iyi uhd resim için optimize et diye bir ayar vardı orda pc'nin bağlı olan hdmi1 portunda seçili bir işaret vardi onu kaldırdım ekran geldi. İlgili ayar resimlerinide atacağim belki başka birilerine fayfası olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı