ASUS RX 6600 Dual alınır mı?

Bütçe
10000
Fiyatı bayağı iyiymiş 12 GB olması da güzel bunu alması daha iyi olur.

O fiyata onu alacağına biraz daha koyar 4060 alır.

O fiyata onu alacağına biraz daha koyar 4060 alır.

İkisi de aynı performansı vermiyor mu?

Neyse yapacak bir şey yok ama yazdığımı okuyan az ben sadece Trendyol'dan alabilirim Paycell limiti kullanarak N11 de yok o ama tavsiyen için teşekkürler.
kanka ya rx 7600 alcaksın yada rtx 3060 12gb hangisini sen tercih ediyorsan al

Sapphire RX 580 8 GB Nitro+den ASUS RX6600 Dual alacağım oyun için alacağım işlemci olarak da Ryzen 5 5500 var işlemci değiştirme şansı yok Trendyol'dan bunu alacağım alınır mı? Paycell limiti burada olduğu için buradan alıyorum alınır mı? ASUS 8gb Rx6600 Dual Rx6600-8g V2 Gddr6 128bit Pcıe 4.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu arada bütçem en fazla can çatlasın 10.000 şimdi sipariş verdim ama 2 gün için de iptal etme şansım var.
Alınır. V2 modeli bu yani kusursuz(Normal RX6600'ün sorunlarını kapatmış modeli) soğutma bloğu daha iyi ve normaline nazaran daha günceldir. Akakçe de 8K fiyatı haberiniz olsun. Nerede satılıyor bilmiyorum ama.

Alınır. V2 modeli bu yani kusursuz(normal RX6600'ün sorunlarını kapatmış modeli) soğutma bloğu daha iyi ve normaline nazaran daha günceldir. Akakçe de 8K fiyatı haberiniz olsun. Nerede satılıyor bilmiyorum ama.

Tamamdır teşekkürler.

Kanka ya RX 7600 alacaksın ya da RTX 3060 12 GB hangisini sen tercih ediyorsan al.

RX 7600 alıp geçtim kanka.

Aynı kartı kullanıyorum işlemcide aynı bebek gibi kart RTX 3050 gibi kartlara para saymak yerine bu kart alınır dostum oyunda 60' derece üstüne çok nadir çıkıyor.
fehmidogru disslike atmış sanırım arkadaşta 3050 var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı