ASUS RX 6750 XT Dual OC vs Gigabyte RTX 3060

Yani burada hepiniz iyi güzel hoş bazen boş atmışsınız da genel kanıyla dünyada en fazla tercih edilenin genelde daha çok satanın güvenilirlik ve teknoloji desteği açısından hangi markanın daha tercih edilen olduğu apaçık ortada o yüzden bir gün AMD NVIDIA'ya yetişebilecek durumda olursa o zaman konuşuruz.

Tamam.

8 GB VRAM yetersiz kalır. 12 GB VRAM olan RX 6750 XT daha çok uzun süre kullanılır. Bir de artık şu fanboyluğu bırakın. AMD RX 500 ile RX 5000 serisi geride kaldı. Yeni ekran kartları sürücüleri iyi.
Ben RX570 kullanıyorum 2019 başından beri 1 kere bile hata almadım. 1 arkadaşım hem RX550 hem de RX580 kullandı o da almadı. Yani o seri de bile az aslında şans işi ama dediğiniz gibi 6000 serisinden itibaren sorun yok.

Yani burada hepiniz iyi güzel hoş bazen boş atmışsınız da genel kanıyla dünyada en fazla tercih edilenin genelde daha çok satanın güvenilirlik ve teknoloji desteği açısından hangi markanın daha tercih edilen olduğu apaçık ortada o yüzden bir gün AMD NVIDIA'ya yetişebilecek durumda olursa o zaman konuşuruz.

Sanırsın konu başlığında RTX 4090 ile 7900 XTX var da NVIDIA'nın güzelliklerini övüyoruz. Alt tarafı RTX 3060 12 GB, ki 6750 XT ile aynı cümlede geçmeleri bile komik.

DLSS 3.0 desen yok, RT performansı desen vasat, güç tüketimi zaten performansına göre göklerde, kas gücü aynı fiyat bandındaki tüm rakiplerinin gerisinde. E geriye ne kaldı? NVIDIA dediğin RTX 4000 serisidir ve o övülecekse överiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı