Asus RX570 "Default Radeon Wattman Settings Have Been Restored" Hatası

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
  • Ryzen 5 2600
  • Asus RX570
  • Corsair 8GB 3000Mhz Ram
  • Thermaltake V200 Kasa ve 600W 80+ PSU
Genel sorunum, oyunlarda veya oyun oynamadan hiç fark etmiyor. Ekran kilitleniyor ve reset atmadan düzelmiyor. Resetten sonra bilgisayar açılıyor ve bu hatayı alıyorum. Default radeon wattman settings have been restored due to unexpected system failure.

Bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Çünkü format atmaya çalışırken bile aynı şekilde kilitlenme oldu. Resimler ekliyorum. Monitör kaynaklı değil, driver kaynaklı da değil çünkü her şey en güncel sürümde ve 2 günde 3-4 kere format attım. Driver booster kullanmıyorum.

WhatsApp Image 2019-04-22 at 21.30.37.jpeg
WhatsApp Image 2019-04-22 at 21.32.11.jpeg
WhatsApp Image 2019-04-22 at 21.56.27.jpeg
WhatsApp Image 2019-04-22 at 21.57.18.jpeg

Bu hatanın var olduğunu bilmeden aldık birkere. Ben çok çok sonradan öğrendim bu problemin WattMan olduğunu PCI Express slotlarımda arıza var sanıyordum meğer.
bende bu ekran kartını alcaktım fakat araştırdımda bu sorunla çok karşılaştım kronik sorun olarak geçiyo zaten ama şans eseri bazı modellerinde olmuyo ben riske girmedim daha pahalı olup daha az performanslı gtx 1650 aldım 3 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım

Kronik sorun şans işi boşuna ekran kartında AMD almayın demiyoruz
Kesinlikle bu RX 570, 580 ve 590 serileri kronik yazılımsal olarak sorunlu. Şans işi bazı kullanıcılar hiç sorun yaşamazken bazı kullanıcılar ise sorun yaşamakta. Benim görüntü de ara sıra hala gitmekte çözüm bulamadım.
  • Ryzen 5 2600
  • Asus RX570
  • Corsair 8GB 3000Mhz Ram
  • Thermaltake V200 Kasa ve 600W 80+ PSU
Genel sorunum, oyunlarda veya oyun oynamadan hiç fark etmiyor. Ekran kilitleniyor ve reset atmadan düzelmiyor. Resetten sonra bilgisayar açılıyor ve bu hatayı alıyorum. Default radeon wattman settings have been restored due to unexpected system failure.

Bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Çünkü format atmaya çalışırken bile aynı şekilde kilitlenme oldu. Resimler ekliyorum. Monitör kaynaklı değil, driver kaynaklı da değil çünkü her şey en güncel sürümde ve 2 günde 3-4 kere format attım. Driver booster kullanmıyorum.

Eki Görüntüle 388130Eki Görüntüle 388131Eki Görüntüle 388132Eki Görüntüle 388133
Durum nedir kartı değiştirdiler mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı