Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 31.161

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun çözümü bu bende sorun yok şuanlık.

sorunu yaşayanlar modellerini ve markasını yazabilir mi ? hatalı modelden kaynaklanabilir. belli bazı markalarda sorun olabilir. tespit etmemiz için yazın arkadaşlar.
XFX RX 570 8GB benim, sistemi bugün topladım ve açtım. sorun yaşarsam buraya döneceğim.

Dostum, benimde kartım henüz 2 günlük, bende ASUS ROG STRIX RX 570 4GB aldım. Bu hala genel bir sorun denilebilir. Bende aynı hatayı Apex Legends'da aldım. Sana bi tavsiyem var, driveri DDU ile sil, yeniden kur. Kurduğunda ise Wattman sözleşmesini kabul etme. Ben bir arkadaş sayesinde duydum bu olayı kabul etmedim ve asla başıma o andan itibaren Wattman hatası gelmedi. Belki alakası yoktur bu benim yaptığım olayla hatanın gelmemesi ama bence bir dene.

Hocam sorunum çözüldü. Dün konunuza yorum yapmıştım. 19.5.2. sürümünde sıkıntı yaşamıyorum

deniyorum şimdi, teşekkürler
19.5.2. benimde
ne denediysem olmadı, problem devam ediyor

Son düzenleme:
50 MHz düşürdüm düzeldi
edit: ryzen 5 2600 kulllanıyorum 3.9a sabitliyordum, auto'a alınca düzeliyor.
sorunumun kaynağı olarak bunu tespit ettim ben
bilginize

Son düzenleme:
19.5.2 sorun halen devam ediyor Asus'un sitesinden 17.12 indirdim ben belki bu sürümde sorun olmaz.

Son sürüm notlarında wattman sıcaklık ilişkisine değinilmiş. Sıcaklık ile ilgili wattman hatası alıyorsanız işinize yarayacaktır. Aksi halde çok beklentiniz olmasın.

Ben işlemci voltajiyla oynayinca direkt wattman yiyorum, ne alakaysa.

Rx570 650w 80+ PSU bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…