Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 31.264

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin sorun bizimkinden farklı sanırım. Siz ekran kartını kullanıyorsunuz, görüntü de alıyorsunuz ama wattman hatası ile karşı karşıyasınız. Biz ekran kartından görüntü alamıyoruz. Sebebi ise dönüştürücülerle çalışmaması olarak görünüyor şu anlık.

tam olarak şöyle,
oyun oynarken ekran siyahlaşıyor bi an, sonra gelince wattman çöktü hatası geliyor.
bazen siyah ekran kalıp res atmam gerekiyor.

başlığın geçmiş gönderilerinde de benimkiyle aynı sorunu okudum.
bu gpuda tamamen kişisel düşüncem, driver kaynaklı sorun var ve düzeleceğini sanmıyorum.
bu arada ben ürünü itopyadan aldım, garanti belgesi falan olmadan geldi. şüphelendim biraz 2. el mi diye.
itopyadan ürün almanızı tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Sorunun çözümü herkeste farklılık gösteriyor sanırım, biz 3 kişi çözümü yeni monitörde bulduk geçen gün 4-5 saat oyunlarda ultra da test ettim hiçbir sıkıntı olmadı. Aklıma kurt düştü bugün tekrar deneyeceğim.

Ben henüz monitör alamadım. Ama televizyonda sıkıntısız oynuyorum.

O yüzden Nvidia ve İntel №1

Selam dostum son durum ne bilgilendirebilirmisin, sanırım monitörü almıştın sen nedir ne değildir?
Selamlar. Çok uzun süre oyun oynamadım fakat oynadığım kadar ile söyle söylemek gerekirse hiç bir sıkıntı yaşamadım gelişmeleri tekrar aktarırım.

arkadaşlar ben de monitör değiştirdim, tekrar test edeceğim. (50 hz monitörüm vardı 165 hz monitöre geçtim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…