ASUS Ryujin III 360mm ARGB sıcaklıkları iyi mi?

13900K yüksek frekansta çalışıyor, yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
En iyisi UV yapmak.

Vallahi Dark Rock Pro 4 hava soğutma ile maksimum 60-65 derecede oynuyor eleman. Ryujin III ile 80 dereceleri görüyorsa ortada farklı bir sorun vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CineBench testi yapar mısınız ortalama 85 90 arası olması lazım sıcaklığın.

Vallahi Dark Rock Pro 4 hava soğutma ile maksimum 60-65 derecede oynuyor eleman. Ryujin III ile 80 dereceleri görüyorsa ortada farklı bir sorun vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada 4k da oynanıyor ama.
Çözünürlüğünüz nedir?

CineBench testi yapar mısınız ortalama 85 90 arası olması lazım sıcaklığın.

Burada 4k da oynanıyor ama.
Çözünürlüğünüz nedir?
Macunu değiştirip test yapıcam
Çözünürlüğüm 2k

Dosya Ekleri

• IMG_0330.jpeg
    IMG_0330.jpeg
    266,4 KB · Görüntüleme: 51

İnternetteki videolara baktım, soğutucuda bir problem var galiba.
100 küsür dereceleri geçmiyorsa sorun yok bence.

Anladım asus, penta, sinerji sormadığın yer kalmadı hiç birinde yedek parça yok mahvettiler beni yapacak bişey yok böyle gidecek
Şimdilik UV yapıp kullan sıcaklıkları düşürmek için, yeni nesil söket ve 5000 serisi çıkınca sistemini yükseltmeyi düşünürsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı