RonaldPeterson
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba Technopat Forum ailesi, notebook'a ML3U kurmak istiyorum indirdim ama benim BIOS biraz değişik. Resimlerini çektim kusura bakmayın Turkcell T20'nin müthiş kamerası! ile çektim.
Burdan neleri seçmem gerekecek hiçbir fikrim yok.
Notebook'umun adı Asus S46CB:
Şimdi sorum şu HDD cache amaçlı SSD içeriyo yazılımsal olarak bunu özelleştir kısmından ne diye seçeceğiz?
Ekran kartı kombinasyonu için neyi seçmem gerekir özelleştir kısmında?
Bir de sorunsuz(Sorun Çıkabilir) kurmam lazım ki çünkü tek notebook'um bu Wi-Fi çok önemli kartımın adını bilmiyorum Aygıt Yöneticisin'de yazmıyor ve CPU-Z'de yazmıyor.
Bilgisayarım uyumlu mu? Benim sorun çıkmadan kullanmam lazım diyelim sorunsuz kurdum sizce stabil mi? Daha önceki kurduklarınız stabil çalıştı mı?
Aklıma başka bir şey gelirse editlerim. İyi forumlar...
Edit : Asus'un sitesinden baktım indirme kısmında kablosuz kısmında kartların güncellemeleri var ya Atheros Wi-Fi ya da Intel Wi-Fi olması lazım.

Burdan neleri seçmem gerekecek hiçbir fikrim yok.
Notebook'umun adı Asus S46CB:
- i5 3317u 1.7 Ghz
- 4 GB DDR3 Ram
- 750 GB HDD+32 mi 24 mü SSD var cache amaçlı
- Anakart CPU-Z'de AsusTek inc. K56CB yazıyor
- NVIDIA GeForce GT 740M 128 bit+HD4000
Şimdi sorum şu HDD cache amaçlı SSD içeriyo yazılımsal olarak bunu özelleştir kısmından ne diye seçeceğiz?
Ekran kartı kombinasyonu için neyi seçmem gerekir özelleştir kısmında?
Bir de sorunsuz(Sorun Çıkabilir) kurmam lazım ki çünkü tek notebook'um bu Wi-Fi çok önemli kartımın adını bilmiyorum Aygıt Yöneticisin'de yazmıyor ve CPU-Z'de yazmıyor.
Bilgisayarım uyumlu mu? Benim sorun çıkmadan kullanmam lazım diyelim sorunsuz kurdum sizce stabil mi? Daha önceki kurduklarınız stabil çalıştı mı?
Aklıma başka bir şey gelirse editlerim. İyi forumlar...
Edit : Asus'un sitesinden baktım indirme kısmında kablosuz kısmında kartların güncellemeleri var ya Atheros Wi-Fi ya da Intel Wi-Fi olması lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: